PREPRARACIÓ ESPECIAL

Djokovic s’entrena a Mallorca amb el seu fill Stefan

  • El campió de Roland Garros participarà al torneig de dobles del torneig ATP de Mallorca sobre herba

Djokovic besa la copa de Roland Garros.

Mentre Rafael Nadal anunciava la seva renúncia a Wimbledon, Novak Djokovic disfrutava d’un entrenament molt especial amb el seu fill Stefan al club Santa Ponça de Mallorca. L’actual número 1 mundial i últim campió de Roland Garros ha decidit jugar el torneig de dobles de la primera edició de l’ATP 250 de Mallorca sobre herba.

La baixa de Nadal a l’All England Tennis Club de Londres col·loca Djokovic com el gran favorit a conquerir el 20 Grand Slam de la seva carrera. Malgrat el poc temps entre Roland Garros i Wimbledon, el tennista serbi defensarà el títol i, tampoc ha descartat la seva presència als Jocs Olímpics de Tòquio, a l’equip de Sèrbia.

Goran Ivanisevic, entrenador de Djokovic, ha explicat que el tennista serbi jugarà el torneig de dobles com «un entrenament de qualitat», però que dimecres que ve marxarà a Londres per concentrar-se de cara a Wimbledon, on el dilluns 28 de juny obrirà la central com a campió del torneig guanyat el 2019 a la final contra Roger Federer.

El torneig mallorquí, el director del qual és Toni Nadal, comptarà en aquesta edició amb la presència també del rus Daniïl Medvédev (número 2 mundial) i de l’austríac Dominic Thiem, com a màximes figures.