TENNIS

Nadal confirma la seva participació a Barcelona

L’actual número 3 mundial és la principal figura d’un torneig que ha guanyat en 11 ocasions.

Rafael Nadal ha confirmat aquest dilluns la seva participació en el pròxim Barcelona Open Banc Sabadell, que s’ha de disputar del 17 al 25 d’abril a les instal·lacions del Reial Club Tennis Barcelona 1899. L’actual número 3 mundial ha inclòs el torneig català en la seva preparació de la gira europea de terra, en la qual debutarà una setmana abans al Masters 1.000 de Montecarlo i on té com a objectiu el 21è Grand Slam i el seu 14è Roland Garros.

El tennista balear, campió en 11 ocasions a Barcelona, tornarà a ser la figura principal del quadro del torneig, que arriba a la 68a edició i es presentarà oficialment aquest dimarts al Palauet Albéniz a Montjuïc, després que l’any passat no es pogués disputar per la pandèmia del coronavirus. L’últim campió del torneig barceloní va ser l’austríac Dominic Thiem.

«La presència de Rafa a Barcelona és molt important per a nosaltres i ho serà encara més després de la cancel·lació de l’edició de l’any passat», ha destacat David Ferrer, nou director esportiu del torneig, davant la participació del seu amic i antic rival a la pista central del RCT Barcelona, on l’extennista va disputar quatre finals.

Temes:

Rafa Nadal