L’OPEN D’AUSTRÀLIA

Ferrero i Alcaraz reclosos a la seva habitació a la seva arribada a Melbourne

  • L’excampió de Roland Garros i el seu actual jugador han sigut confinats sense poder sortir de l’hotel al donar positiu un passatger del seu vol.

Juan Carlos Ferrero, a València. / EFE / KAI FÖRSTERLING

Carlos Alcaraz, el seu entrenador, Juan Carlos Ferrero, i el també jugador espanyol Mario Vilella es mantenen confinats a les habitacions del seu hotel a Melbourne, després de detectar-se un positiu de Covid en el vol en què van viatjar des de Doha a la capital de l’estat de Victoria.

El vol QR7485 de Qatar Airways va registrar un cas, i seguint les recomanacions del Govern de Victoria, els passatgers s’hauran de mantenir 14 dies aïllats.

Tests negatius

Tot i que tant Ferrero, com Alcaraz i Vilella tenien tests negatius han hagut de recloure’s a les seves habitacions. Un d’ells, contactat per EFE, ha assenyalat que estan parlant amb el director del torneig, per seguir instruccions, i que podrien veure reduït aquest període d’aïllament. Aquest nou cas sacseja de ple els tornejos que tenen previst disputar-se en terra australià, la Copa ATP i l’Open d’Austràlia.

Les autoritats australianes defensen al peu de la lletra les mesures contra la Covid-19 adoptades per als tennistes i membres del seu equip a l’arribada al país per participar en l’Open.

Més casos

Recentment s’ha comprovat que almenys quatre persones han donat positiu en algun dels vols xàrter contractats per traslladar els tennistes a Melbourne i ara tots els passatgers estan obligats a passar les dues setmanes de quarantena sense sortir de la seva habitació.

Entre els 47 tennistes confinats a la seva habitació la jugadora catalana, Paula Badosa, el seu entrenador Javier Martí, a més d’Angelique Kerber, Sorana Cirstea, Belinda Bencic i Maria Sakkari, entre d’altres.