CONTACTE AMB UN POSITIU DE COVID-19

Paula Badosa, confinada 14 dies sense sortir de l’hotel

  • La tennista catalana s’haurà de quedar a la seva habitació a l’haver estat en contacte amb un positiu de Covid en el seu vol a Melbourne.

  • El positiu és de l’entrenadora de la canadenca Bianca Andreescu, campiona de l’Open dels EUA el 2019.

Paula Badosa ha sigut confinada 14 dies en un hotel de Melbourne (Austràlia), després que un passatger del vol xàrter en el que viatjava d’Abu Dhabi a aquesta ciutat hagi donat positiu per Covid-19. En un tuit l’organització de l’Open d’Austràlia ha informat que en aquest avió viatjaven 64 persones, 23 d’ells jugadors, i que tots es troben en quarantena als seus hotels.

El passatger que ha donat positiu és Sylvaine Bruneau, l’entrenadora de la tennista canadenca Bianca Andreescu, número 7 mundial i campiona de l’Open dels Estats Units el 2019. El tècnic havia donat negatiu abans del vol i ha sigut traslladat a un hotel medicalitzat de Melbourbe. Al costat de Badosa i Andreescu, també les 64 persones, entre ells 23 tennistes, que viatjaven a l’avió no podran sortir de la seva habitació d’hotel durant 14 dies i fins que tinguin autorització mèdica.

Frustració de la tennista

Badosa ha comentat a les xarxes socials la seva frustració. «Al principi la regla era que la secció de l’avió que estava amb aquesta persona havia de posar-se en quarantena, no tot l’avió. No és just canviar les regles a l’últim moment. I haver de quedar-se en una habitació sense finestres ni aire», ha escrit la tennista catalana.