TENNIS

Garbiñe Muguruza es torna a posar en mans de Conchita Martínez

La tècnica aragonesa dirigirà la hispanoveneçolana durant tot el 2020

jmexposito51048655 09 02 2018 garbi e muguruza y conchita mart nez deportes p191123184222 / PRENSA CONCHITA MARTINEZ

Garbiñe Muguruza tornarà a confiar en Conchita Martínez com a entrenadora per a la temporada de 2020, després d’anunciar-ho totes dues a les xarxes socials. «Garbiñe i jo treballarem juntes la temporada 2020. Amb reptes nous i molta il·lusió. Gràcies a tots els que ens estareu recolzant en aquest nou camí. ¡¡¡Som-hi!!!» ha indicat Conchita.

El duo Muguruza-Martínez retorna així al circuit. Amb Conchita Martínez, Garbiñe va guanyar Wimbledon al vèncer la nord-americana Venus Williams, un dels dos Grand Slams que figura en el seu palmarès, el 2017, quan la jugadora espanyola nascuda a Caracas havia substituït el francès Sam Sumyk per la d’Osca, només per aquest torneig, perquè el tècnic gal tenia uns compromisos familiars.

Un any abans havia guanyat el títol de Roland Garros, al vèncer a la final la nord-americana Serena Williams. Després de confirmar la ruptura amb Sumyk aquest Wimbledon 2019, a Garbiñe l’havia ajudat Anabel Medina, capitana de l’equip espanyol de Copa Federació, fins al final d’aquest curs.

35a de la WTA

Garbiñe, que va arribar a ser la número u del món, en el període de l’11 setembre al 8 d’octubre del 2017, ocupa ara el lloc 35è de la llista WTA.

Conchita Martínez acaba de finalitzar el seu compromís amb la txeca Karolina Pliskova, la segona raqueta mundial, a l’acabar-se les Finals WTA a Shenzhen (Xina).