El suís no perdona

Federer avança sense problemes a Austràlia i s'instal·la a vuitens

La gran estrella de Basilea s'enfrontarà a Tsitsipas en vuitens de final

EPA7109 MELBOURNE AUSTRALIA 18 01 2019 - Roger Federer de Suiza celebra su victoria ante Taylor Fritz de los Estados Unidos este viernes durante la tercera ronda del Abierto de Australia 2019 en Melbourne Australia EFE Ritchie Tongo / RITCHIE TONGO (EFE)

El tennista suís Roger Federer (3) va reprendre la tranquil·litat, després de patir en el seu partit davant del britànic Daniel Evans, i va vèncer el nord-americà Taylor Fritz per un còmode 6-2, 7-5 i 6-2 en menys d’una hora i mitja de partit.

Els primers trams del xoc van augurar un transcurs còmode per al vigent campió a Melbourne Park, que va haver de suar més del compte davant del jugador procedent de la prèvia Evans després de resoldre els primers dos parcials en el joc decisiu.

A vuitens, 'Sa Majestat’ haurà de fer fora de la cursa Stefanos Tsitsipas, que arriba després de derrotar Nikoloz Basilaixvili.

Dos dies abans, Federer, que compta amb sis títols a Melbourne, va tenir el seu primer moment complicat en el recorregut per defensar la corona aconseguida el 2018 i es va veure sorprès per un llançat Evans, que ocupa actualment la posició 186a de la llista ATP. Finalment el va vèncer per 7-6 (5), 7-6 (3) i 6-3.

Xaràpova elimina Wozniacki

<strong>Maria Xaràpova</strong> (30) va eliminar la danesa <strong>Caroline Wozniacki</strong> (3), vigent campiona de l’Obert d’Austràlia, després d’imposar-se per un ajustat 6-4, 4-6 i 6-3. <span style="font-size: 1.6rem;">Xaràpova, que va guanyar l’edició del 2008, va aconseguir el seu primer triomf sobre Wozniacki en un Grand Slam, ja que la danesa havia vençut en els enfrontaments disputats entre totes dues a l’Obert dels EUA el 2010 i el 2014.</span>