ROLAND GARROS

Muguruza es classifica per a vuitens de final per la via ràpida

Es desfà en 62 minuts de l'australiana Samantha Stosur (6-0 i 6-2)

zentauroepp43584301 tennis french open roland garros paris france june 2180602122501 / CHRISTIAN HARTMANN

Tot just 62 minuts va necessitar l’espanyola Garbiñe Muguruza per classificar-se aquest dissabte per a vuitens de final de Roland Garros davant de la veterana australiana, de 34 anys i actualment 90 mundial,  Samantha Stosur, víctima d’un cicló que se li va carregar, 6-0 i 6-2. La tennista hispanovenezolana ha fet un autèntic recital sobre la central Phlippe Chatrier. "Possiblement la pista més important de la meva carrera", ha dit, recordant el seu primer títol de Grand Slam guanyat el 2016.

L’any que Muguruza va guanyar el títol el 2016 també va eliminarStosur, encara que llavors va ser en semifinals (6-4, 6-2), després d’haver donat la gran sorpresa eliminantSerena Williams. Malgrat la coincidència, Muguruza no vol pensar en les seves opcions a revalidar la Copa Suzanne Lenglen.

"Guanyar un Grand Slam et dona la confiança que pots tornar a fer-ho però, de moment, estic en els vuitens de final per cinquena vegada. Estic contenta, però sense més ni més. Avui he fet un partit molt bo i l’he sabut controlar des de la primera bola, però No té sentit pensar més enllà de Tsurenko", ha valorat. 

La tennista  ucraïnesa Lesia Tsurenko, 40 del món, serà la seva pròxima rival aquest dilluns, després d’eliminar l’eslovaca Magdalena Rybarikova (19) per 6-2 i 6-4. 

Veure resultats i programa del torneig alweb de Roland Garros