Predicció

Jorge Rey, el jove que va predir el ‘Filomena’, posa data a la primera gran nevada

El meteoròleg es mulla sobre el que passarà aquesta setmana: «L’hivern gairebé ja és aquí»

  • L’Aemet llança la seva predicció setmanal: «Arriba pluja a...»

  • Mario Picazo prediu un «tren de fronts» aquesta setmana a Espanya

CAPTURA VÍDEO ATLAS

Gairebé totes les veus coincideixen. L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) anuncia pluja en nombroses comunitats espanyoles per a aquesta tercera setmana de novembre. El meteoròleg Mario Picazo ha definit que el causant del que passarà en els pròxims dies és un «tren de fronts». El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) també augura un cert canvi de temps a Catalunya abans del pròxim cap de setmana.

Ara és Jorge Rey,el jove meteoròleg que va saltar a la fama per haver endevinat l’arribada del temporal ‘Filomena’ a través del mètode conegut com ‘cabañuelas’, qui s’ha sumat a la legió d’experts que anuncien inclemències per a aquesta setmana. Rey ho ha deixat claríssim al seu compte d’Instagram: «L’hivern gairebé ja és aquí».

Rey enumera la successió de fenòmens provocats pels fronts que escombraran la península Ibèrica en els pròxims dies: pluja, sobretot a la meitat occidental, i descens de temperatures. El meteoròleg arriba en la seva predicció fins al pròxim cap de setmana, per quan anuncia nevades en cotes més baixes. És el particular ‘winter is coming’ de Jorge Rey.

Temes:

Pluges Hivern Fred