Antena 3

‘Pasapalabra’: Roberto Leal canvia de programa

  • Així era Roberto Leal abans de ser famós

  • ‘El círculo de los famosos’ lidera, ‘Planeta Calleja’ destaca com a segona opció i ‘Escándalo’ s’enfonsa

L’èxit de Pasapalabra va lligat al nom del seu presentador, Roberto Leal, a qui el seu carisma davant les càmeres li ha permès llaurar-se una exitosa carrera a la televisió. Abans del programa famós per ‘El Rosco’, aquest periodista d’Alcalá de Guadaira de 43 anys ha col·laborat a Canal Sur i TVE. Ara, ja consolidat com una de les cares més reconegudes d’Antena 3, Leal planeja explorar altres platós.

Tal com va anunciar durant l’emissió del seu espai televisiu, Leal participarà a El círculo de los famosos, un exitós format que arriba a la cadena d’Atresmedia per prolongar les bones audiències registrades durant els últims mesos.

Format innovador

Després de ser líder a tots els països per on ha passat, ‘El círculo de los famosos’ ha aterrat aquest dimecres a Antena 3. Pepe Reina, porter del Vila-real, Lorena Castell o Adriana Abenia, totes dues presentadores de televisió, són només alguns dels grans noms que han passat per l’estrena d’aquest innovador concurs, presentat per Juanra Bonet.

Cada programa reunirà set celebritats i tres participants anònims, que tractaran de guanyar un premi de fins a 80.000 euros. Per aconseguir-ho, cada concursant respondrà a una pregunta fins a completar el cercle. A l’atzar, triarà un expert amb el seu corresponent tema (daurat), que escollirà un rival (vermell) a qui enfrontar-se. Els encerts sumen 3.000 euros al pot de la nit, una quantitat que es doblarà si el cercle s’atura sobre el participant daurat. Contràriament, si es para sobre el vermell o la resposta és incorrecta, es perdrà automàticament el torn.

El concursant que respongui correctament a l’última categoria passarà a la pregunta final, en què comptarà amb una oportunitat per mirar d’emportar-se tots els diners acumulats, doblar la quantitat o assegurar-se’n la meitat.