Escàndol en l’òpera

‘Salvados’ dona veu a les dones que denuncien per assetjament de Plácido Domingo

El programa de Gonzo torna a La Sexta aquest diumenge després de l’aturada nadalenca

Les denúncies d’assetjament contra Plácido Domingo tornaran a sortir a la palestra. Serà aquest diumenge 15 de gener, en la tornada a La Sexta de ‘Salvados’, que torna a la cadena després de la seva aturada nadalenca, gairebé un mes després de la seva última emissió. Gonzo parlarà amb algunes de les dones que acusen al famós tenor.

«¿Creus que a vosaltres, les dones que heu fet pública les vostres acusacions cap a Plácido, se us ha qüestionat més que a ell?», els pregunta el presentador a les denunciants en el vídeo promocional del programa. «És clar que sí, ¿com t’atreveixes a posar en dubte la paraula d’un Déu?», afirma la soprano uruguaiana Luz del Alba Rubio al·ludint al poder que exercia el cantant d’òpera. «Ell era el cap», s’escolta dir a una altra d’elles en anglès.

La influència del cantant

«Ell és Plácido Domingo i tu no ets ningú», assenyala una altra de les dones, coincidint així totes que el tenor s’aprofitava de la seva enorme influència. En el programa també participarà la periodista María Ramírez.