Des que va néixer ja fa 40 anys, Tamara Falcó està acostumada a la premsa rosa. Com a filla de la reina de cors, Isabel Preysler, i el marquès de Griñón, la seva vida sempre ha despertat l’interès de les revistes de la coloraina, i ella s’ha deixat estimar: va accedir a participar en un ‘docureality’ del canal Cosmo, ‘We love Tamara’; va entrar a ‘Masterchef celebrity 4’ com una concursant per qui ningú donava res i va acabar aconseguint la victòria; va presentar el seu propi programa gastronòmic a TVE-1, ‘Cocina al punto con Peña y Tamara’; va publicar el llibre ‘Las recetas de casa de mi madre’, i fa un temps que col·labora en un dels xous amb més audiència de la tele espanyola, ‘El hormiguero’, on setmana a setmana revoluciona les xarxes amb la seva perspectiva de la vida.
Estrena aquest dijous
‘Tamara Falcó: la marquesa’ arriba a Netflix amb les ‘escenes de matrimoni’ de la filla d’Isabel Preysler
El ‘reality’ mostra els preparatius de l’aristòcrata per obrir un restaurant i la seva visita al Papa
El més llegit
- Avís de la Policia Nacional quan arribis a casa: «Si els veus, no toquis res»
- L’ajuda de 115 euros al mes que ja pots demanar a la Seguretat Social
- Les pluges a Catalunya deixen els pantans per sobre del 18%
- "No em deixava treballar i controlava tots els tiquets"
- El somni olímpic frustrat pel franquisme