Estrena a La Sexta

Nuria Roca comença la setmana diumenge amb el magazín ‘La Roca’

La presentadora es posa al capdavant d’un programa de quatre hores i mitja de directe amb entreteniment, actualitat social i informació

Nuria Roca estrena aquest diumenge, 10, a La Sexta (15.30 hores), ‘La Roca’, un programa propi i personalitzat, ja que a més de portar el seu cognom es tracta d’un magazín fet a la seva mida. L’espai, compost per quatre hores i mitja en directe (de 15.30 a 20.00 hores), oferirà una taula d’entreteniment, una altra d’actualitat social i una tercera d’informació. A la presentadora, a més del seu marit, el periodista Juan del Val –que serà a totes les taules–, l’acompanyarà l’actriu Antonia San Juan, la periodista Sara Ramos, el còmic Nacho García i el guionista Berni Barrachina. A més d’un nombrós planter de col·laboradors, entre els quals es troben Cayetano Martínez de Irujo, Nativel Preciado, Elvira Lindo i Gonzalo Miró, que participaran en la taula d’actualitat social o en la d’anàlisi política. Així mateix, hi haurà seccions dedicades a la història, la ciència i el lideratge polític. 

‘La Roca’ comptarà també amb convidats del món de la cultura, la música, l’esport i la comunicació, amb qui la presentadora xerrarà, sobre la seva carrera i la seva vida al seu flamant sofà vermell. Per aquest primer programa, el de diumenge, passaran Pablo Motos –el seu cap a ‘El hormiguero’ (A-3 TV), espai en el qual continuarà col·laborant els dijous–, Carlos Latre, Mercedes Milá i Cristina Pardo.

La producció d’Atresmedia, en col·laboració amb Banijay Iberia, està estructurada per blocs, però, com recorda Carmen Ferreiro, directora d’Entreteniment d’Atresmedia, «tot i que es dona prioritat a l’actualitat, si fa falta, s’aixequen les escaletes i es converteix en un monogràfic». No obstant, en condicions normals, «la primera hora i mitja estarà molt centrada en l’entreteniment; el tram de 17.00 a 18.30 l’ocuparà l’actualitat i la investigació, i l’última part estarà molt vinculada a la política», explica Alberto del Pozo, el director. «És un format que té tot el que m’agrada», confessa Roca. «La filosofia del programa és que la setmana comença diumenge, i que l’espectador ho faci de la millor manera possible: relaxat, entretingut, informat, rigut...».

Un dia difícil

La presentadora reconeix que un dia com diumenge «no és fàcil tenir l’espectador enganxat a la tele», però ella s’ho pren amb calma. «Que almenys ens tingueu posats i quan alguna cosa us cridi l’atenció, que us assegueu i ho disfruteu. I a partir d’allà, anar guanyant minuts diumenge a diumenge».

Ferreiro, per la seva part, diu que sempre han tingut clar que la franja de ‘Liar-la Pardo’ l’ocuparia Roca, una professional «amb un perfil i personalitat molt diferents dels de Cristina Pardo», el que evita comparacions. «Tots hem pogut comprovar la gran tasca que va fer substituint Motos a ‘El hormiguero’. Ha presentat tota mena de formats, és de les més expertes. Aquest és el seu moment i aquest és el seu programa», assegura.