Novetat

‘Lo de Évole’ torna amb una entrevista a Aznar

El periodista compleix un dels seus ‘somnis’ i aconsegueix la primera xerrada de La Sexta amb l’expresident del Govern

El programa de Jordi Évole tornarà aquest diumenge (21.25 hores) a La Sexta amb una entrevista a l’expresident del Govern José María Aznar, cosa que suposa complir un dels ‘somnis’ del periodista català. ‘Lo de Évole’ tindrà l’‘honor’ d’emetre la primera entrevista que concedeix Aznar al canal d’Atresmedia, catalogat tradicionalment com d’esquerres pels seguidors del PP.

L’exlíder del PP serà el primer dels personatges que passaran per la segona temporada de l’espai que condueix Évole per revelar aquells aspectes personals i professionals menys coneguts, sense perdre de vista la seva relació amb l’actualitat. Les noves entregues també estaran disponibles a Atresplayer Premium, la plataforma de pagament del Grupo Atresmedia. 

‘Lo de Évole’ va néixer el febrer del 2020 com un format d’autor que aborda diferents històries amb el rerefons social que s’ha convertit en el segell del periodista. Fora d’Espanya, el programa s’estrenarà a tot el món a través d’Antena 3 Internacional i de la versió internacional d’Atresplayer Premium.

‘Lo de Évole’ va aconseguir una gran audiència en la seva primera temporada: un 9,7% de quota de pantalla i 1.842.000 espectadors de mitjana el van convertir en el programa més vist de la cadena el 2020. Va ser la tercera opció absoluta de la seva franja i segona opció en el ‘target’ comercial, on va créixer fins a l’11,5% de quota.