SÈRIE D’ÈXIT

Movistar+ i HBO Max firmen un acord de producció internacional per a ‘Vida perfecta’

La plataforma se suma a la producció i estrenarà també la primera temporada als EUA.

La ficció, creada per Leticia Dolera, finalitza el rodatge de la segona temporada.

‘Vida perfecta’, la sèrie creada per Leticia Dolera, ha acabat el rodatge de la segona temporada, a la qual s’ha sumat un acord de producció internacional amb HBO Max. Amb aquest acord, Movistar+ garanteix l’emissió de les dues temporades als Estats Units a través d’HBO Max. La plataforma també estrenarà als EUA la primera temporada el pròxim 21 de gener. ‘Vida perfecta’ és una sèrie original de Movistar+ produïda amb HBO Max, en col·laboració amb Corte y Confección de Películas i en associació amb Beta Film. Aquesta segona temporada de sis episodis de 25 minuts de durada s’estrenarà la tardor del 2021 en exclusiva a Movistar+. 

La primera temporada de la sèrie va aconseguir un gran èxit avalat per l’audiència, la crítica i festivals com Cannes Sèries, que la va consagrar com a Millor Sèrie i va reconèixer el trio protagonista amb un Premi Especial d’Interpretació. A més, ‘Vida perfecta’ ha guanyat el Fotogramas de Plata a la millor sèrie espanyola segons els lectors i dos premis Feroz, a la millor sèrie de comèdia i al millor actor de repartiment per a Enric Auquer, que també va aconseguir el premi Ondas.

Sobre la segona temporada

En aquesta segona temporada, la ficció torna a plantejar com gestionar les expectatives de la vida davant el que la vida és en realitat. En clau de comèdia dramàtica, la María, la Cris i l’Esther tornaran a sorprendre’s davant pors i anhels entorn de l’amor, la parella, la maternitat o la família. I és que, quan menys t’ho esperes, la vida torna a sorprendre’t.

La segona temporada de ‘Vida perfecta’ està creada per Leticia Dolera, que firma el guió juntament amb Manuel Burque. En aquesta segona entrega, la creadora comparteix la direcció amb Lucía Alemany (‘La inocencia’, dues nominacions al Goya) i Irene Moray (‘Suc de síndria’, Goya al curtmetratge de ficció) que dirigiran, cada una d’elles, un episodi de la nova temporada. Leticia Dolera, Celia Freijeiro i Aixa Villagrán interpreten el trio femení protagonista. Enric Auquer, premi Goya al millor actor revelació el 2020 i reconegut amb el premi Feroz i el premi Ondas per la seva interpretació de Gari a la sèrie, repeteix el seu personatge en aquesta segona temporada.