EN 'MUÉVETE EN CASA'

En forma amb el professor d''OT', confinats pel coronavirus

ialvarez51721002 cesc escol el profesor de ot 2020200319164856

El ‘talent musical’ OT va haver de ser cancel·lat per la crisi del coronavirus dilluns, i tant concursants com l’equip de Gestmuic es van veure obligats a anar-se’n a les seves cases. Però hi ha un professor que s’ha salvat de quedar-se de braços plegats, Cesc Escolà, el monitor de fitnes, ja que dilluns, dia 23, estrena a La 2 el programa Muévete en casa.

L’espai animarà tots els ciutadans a cuidar la seva forma física des dels seus domicilis durant el temps d’aïllament pel coronavirus. S’emetrà cada matí, de dilluns a divendres, de 9.00 a 9.30, i el simpàtic monitor hi posarà a disposició de l’audiència exercicis senzills i diferenciats per edats.

Com no podia ser de cap altra forma, a causa de l’estat d’alarma que obliga al confinament, Escolà presentarà aquest espai des de casa, amb els mitjans tècnics adequats per emetre’l a la televisió. A més, per fer els exercicis, proposarà utilitzar objectes d’ús quotidià que estan a mà a tots els domicilis, com ara cadires, taules, ampolles... i qualsevol altre objecte que tinguem a l’abast.