ESTRENA DIMECRES, 20

Els Scott ara restauren en el nou 'Los gemelos reforman dos veces'

DKISS emet l'últim projecte dels germans Drew i Jonathan, en el qual en lloc de donar-los als propietaris l'opció entre vendre la seva llar o quedar-se-la, se l'acomoden a les seves necessitats

clip gemelos 1 / periodico

Molts propietaris que desitjaven reformar casa seva sense deixar el seu compte en números vermells ho han aconseguit gràcies a l’ajuda de Drew i Jonathan Scott al programa ‘Property Brothers’. Després del seu inqüestionable èxit, ara, aquests germans s’enfronten a nous reptes a‘Los gemelos renuevan dos veces’, que arriba per primera vegada a Espanya de la mà de DKISS aquest dimecres, dia 20, a les 21.45 hores. 

Aquest programa, originari del Canadà, mostra com els germans Scott converteixen senzilles vivendes en llars de somni, ja que nombroses famílies i parelles volen fer una perfecta remodelació de casa seva sense finalitats de lucre. Tots ells tenen clar que la seva vivenda és el lloc en el qual volen arrelar i passar la resta de les seves vides. D’aquesta manera, la novetat d’aquest projecte serà que els propietaris no tindran l’opció d’elegir entre quedar-se a la seva casa renovada o mudar-se a una de nova, sinó que, després d’una gran remodelació, continuaran vivint a les seves llars.

Llars de somni

«Quan una família compra una casa, sap quan és la correcta, és a dir, la casa on poden passar tot el seu temps i envellir junts. Però gairebé sense adonar-se’n, els anys passen i la casa no ha canviat gens. Si alguna cosa tenim clar en aquest nou programa és que farem realitat els somnis d’aquestes famílies», afirma en Drew.

Per la seva banda, en Jonathan afegeix que «les reformes costen més del que els propietaris imaginen, per la qual cosa el seu ‘diamant en brut’ es manté intacte durant anys i és per això pel que nosaltres som aquí, per ajudar les famílies a fer realitat els seus somnis i crear-los una llar que no voldran abandonar».

En Drew és agent immobiliari i, en cada episodi, serà l’encarregat de guiar els propietaris per cases que han sigut renovades a fi que els seus clients identifiquin elements a tenir en compte a l’hora de reformar les seves llars. Amb aquesta informació i el pressupost de què disposa cada propietari, en Jonathan dissenyarà en uns gràfics en 3D les dues possibles opcions de remodelació perquè els protagonistes escullin la que més els agradi.

Així doncs, tots posaran moltes coses en joc: les famílies i parelles hauran de decidir com volen que sigui la seva llar ideal, mentre que en Jonathan i en Drew hauran de dur a terme remodelacions que compleixin amb els desitjos de tots i cadascun dels seus clients sense sortir d’un pressupost.

Els propietaris

Al llarg dels14 episodis que componen aquesta primera temporada, seran molts els protagonistes que es posin en mans dels germans Scott. Els primers seran els noucasats Nora i Diego, un matrimoni que comparteix casa amb l’àvia d’en Diego a Richmond, a l’estat de Virginia. Malgrat que la casa compta amb molt espai, cada vegada que tenen dinars i reunions familiars se senten asfixiats. Per a això, en Drew i en Jonathan hauran de buscar una manera de remodelar la cuina, el menjador i la sala d’estar a fi d’obtenir més una amplitud a l’interior de la llar.

En Troy i la Susan seran els següents en comptar amb l’ajuda d’aquests bessons. Aquest matrimoni va decidir comprar una casa nova a Las Vegas a l’assabentar-se que estaven esperant el seu tercer fill. El problema és que el disseny que presenta la planta principal els impedeix tenir la casa familiar amb què sempre havien somiat i per això en Jonathan i en Drew els ajudaran a modificar totes les estades fins a aconseguir l’espai perfecte.