AQUEST DISSABTE, A 'TELETODO'

Jordi Hurtado, de 'Saber y ganar' a 'Saber i guanyar'

El presentador del longeu i exitós concurs de La 2 es passa la setmana del 8 al 12 de juliol a TVE-1 i al català, i així ho explica en una entrevista en què repassa les fites de la televisió

ialvarez48902420 portada del teletodo del 6 al 12 de julio jordi hurtado190702202617

Jordi Hurtado es passa a TVE-1 i al català. Però només durant una setmana, del 8 al 12 de juliol. Serà un especial per commemorar el 60è aniversari de TVE-Catalunya, així que no li agafeu el gust. Sobretot perquè no arribarien per fer-ne una doble versió ni físicament ni pressupostàriament. “No podríem gravar més dies. A part de la qüestió econòmica [...], gairebé no tindríem vida”, confessa el presentador del concurs dona l’abast a ‘Teletodo’.

Jordi Hurtado. /  RTVE

Hurtado diu també, en l’entrevista que ofereix la revista dels dissabtes, que se sent orgullós que el seu programa sigui una pedrera per a altres cadenes: “Quan sopo, veig els concursants de ‘¡Boom!’ i ‘Pasapalabra’ i penso: ‘Aquest és meu’. Realment, 'Saber y ganar' és una gran pedrera”.

El ‘pioner’ Jesús Gil

El suplement també informa sobre l’estrena d’ ‘El pionero’, sèrie documental d’HBO que en quatre episodis repassa la controvertida figura de Jesús Gil; també s’estrenarà un documental a Netflix sobre el grup infantil Parchís, i una nova temporada de ‘Crimen en el paraíso’ de Cosmo. I a la secció d’Esport es destaca l’inici del Tour de França, que retransmet Teledeporte, i el GP d’Alemanya de Motociclisme.

‘Teletodo’ ofereix també la programació de les principals cadenes i les sipnosis de les pel·lícules i sèries més destacades.