plataforma de 'streaming'

Netflix puja a partir d'avui les seves tarifes a Espanya

El pla estàndard augmenta un euro i el prèmium, dos, mentre que el bàsic es manté

zentauroepp46572406 file photo the netflix logo is seen on their office in holl190412120125 / Lucy Nicholson

Netflix augmenta les seves tarifes a Espanya a partir d’avui. La companyia de continguts en 'streaming' apuja entre un 9% i un 14% el seu preu, en funció del pla triat per l’usuari.

D’aquesta forma, la tarifa estàndard (que ofereix contingut en HD i permet connectar-se a dos dispositius simultàniament) incrementa un euro i passa de 10,99 a 11,99 euros mensuals, mentre que el preu del pla prèmium (amb qualitat Ultra HD i que estén el servei a quatre dispositius) augmenta dos euros, que passa de 13,99 a 15,99 euros.

El que es manté igual és el preu del pla bàsic, que continuarà amb una tarifa de 7,99 euros.

Aquest augment de preus a Espanya es produeix després dels increments aplicats als Estats Units a començaments d’any i en altres països com Alemanya, Àustria i Suïssa.

Notificació als usuaris

Els nous subscriptors de Netflix pagaran ja aquestes noves tarifes, mentre que els abonats que ja estaven subscrits a la plataforma de sèries, pel·lícules i documentals en 'streaming' haurien de rebre una notificació de l’augment dels preus tant per correu electrònic com a través de l’aplicació de Netflix en els 30 dies anteriors a la pujada de la seva tarifa, depenent del seu cicle de facturació.

Temes:

Netflix