DISSABTE, A 'TELETODO'

Eva González, dels fogons als micros

La presentadora explica com ha sigut el pas de 'Masterchef' (TVE) a 'La voz' (Antena 3) i com està vivint l'eufòria dels directes del 'talent xou', que està en la seva recta final

zentauroepp47616114 portada del teletodo del dia 6 abril del 2019 con eva190403172835

Durant sis anys s’ha mogut, sempre glamurosa, entre els fogons del concurs estrella de TVE (amb permís d’'OT', és clar), 'Masterchef'. Però fa uns mesos, va decidir canviar-los pel micro de 'La voz', el 'talent xou' de Tele 5 que ha passat en mans d’Antena 3. I des de fa uns dimecres la veiem pujada a l’impressionant escenari del programa, presentant en directe, davant les 1.000 persones presents i els dos milions que són a les seves casetes, i sembla que ho fes de tota la vida. 

Eva González explica en l’entrevista que li ha realitzat 'Teletodo’ com està vivint aquesta excitant experiència. "Em vaig pensar moltíssim això de deixar TVE per anar a Antena 3, però poc temps. Va ser bastant ràpid tot", comenta la sevillana, que, tot i que assegura que estava molt contenta a 'Masterchef', confessa: "La voz" és un regal, un somni complert".

Així mateix, en l’entrevista assegura que, malgrat que l’admira, no ha intentat imitar el presentador del 'talent xou' a Tele 5, Jesús Vázquez. "He fet el programa sense mirar al costat", diu. I assevera que no renega dels seus inicis. "Ser Miss Espanya em va obrir un camp que no coneixia: la televisió. No en renegaré mai, d’això".

'Wild Frank' i Apu

‘Teletodo’ informa també de l’estrena dels nous capítols de 'Wild Frank' a DMax, que aquesta vegada se centraran en la caça, i del documental sobre l’indi dels Simpson, 'El problema con Apu', a Movistar+. Quant a les retransmissions esportives, destaca els partits de Lliga Barça-Atlètic de Madrid i de Champions Manchester United-Barça.

Així mateix, el suplement ofereix la programació de les principals cadenes i la sipnosi de les pel·lícules i sèries més destacades, així com els millors passatemps.