A NETFLIX

Sabrina tindrà dues temporades més

La plataforma de pagament ha renovat la sèrie de la bruixa adolescent amb 16 nous episodis dividits en dues parts

450 1000

Després del’especial nadalenc de 'Las escalofriantes aventuras de Sabrina' de divendres passat, 14 de desembre, Netflix ha renovat la sèrie per una tercera i quarta temporada.

L’únic conegut de moment és que la renovació de la coneguda producció comptarà amb una nova tanda de 16 capítols, dividits en dues parts, a falta encara de l’emissió de la segona part.  

Aquesta segona entrega de la sèrie, protagonitzada per Kiernan Shipka, s’estrenarà el pròxim 5 d’abril, tal com va anunciar recentment la plataforma per 'streaming'. Així mateix, els pròxims 16 episodis començaran a gravar-se al llarg del 2019.

A  través de les xarxes socials, Netflix Espanya ha presentat un vídeo de Salem, el gat de la protagonista de la trama, anunciant les pròximes estrenes: "¿En voleu més de 'Las escalofriantes aventuras de Sabrina'? La part 2 arriba el 5 d’abril. Però això no és tot. També tindrà part 3 i 4”.

El creador i productor executiu, Roberto Aguirre-Sacasa, ha agraït en un comunicat compartit per la companyia a Warner BrothersNetflixBerlanti Television i Archie Productions per recolzar aquesta nova versió fosca de "la bruixa adolescent més famosa".

Temes:

Netflix Sèries