Netflix reuneix Javier Gutiérrez i Mario Casas

Els germans Pastor dirigeixen la sèrie 'Hogar', la nova producció espanyola de la plataforma de televisió

hogar sop

Dos dels actors espanyols més en voga, Javier Gutiérrez (que aquest divendres, 30 de novembre, estrena a Movistar+ la segona temporada de 'Vergüenza'Vergüenza) i Mario Casas (que té a les cartelleres la pel·lícula 'El fotógrafo de Mauthausen'El fotógrafo de Mauthausen'), seran els protagonistes principals d’'Hogar', la nova producció espanyola de la plataforma Netflix que s’ha començat a gravar a Barcelona.

Amb aquests dos actors, també destaquen les actrius Bruna Cusí (premi Goya a millor actriu revelació a 'Estiu del 1993') i Ruth Díaz ('Tarde para la ira', 'Bajo la piel del lobo'). Els quatre formen en la trama d’'Hogar' dues parelles en aparença desconegudes, però que tenen una mica en comú: un apartament.

Dirigit per dos realitzadors catalans d’èxit internacional: Àlex i David Pastor Àlex i David Pastor('Incorporated', 'Los últimos días’, 'Infectados’), 'Hogar' és un 'trhiller' produït per Nostromo Pictures ('Palmeras en la nieve', 'El Guardián Invisible', 'Contratiempo’).

La trama d’'Hogar' gira entorn de Javier Muñoz, que era un executiu publicitari d’èxit, però que, després d’un any a l’atur, ell i la seva família es veuen obligats a deixar el pis que ja no es poden permetre. Un dia, Javier descobreix que encara conserva un joc de claus del seu antic pis i comença a espiar la jove parella que ara hi viu. A poc a poc, Javier començarà a infiltrar-se en la vida dels nous propietaris, decidit a recuperar la vida que ha perdut, tot i que això signifiqui destruir qui s’nterposi en el seu camí.

“‘Hogar' és un projecte amb què fa anys que somiem, un 'thriller' provocatiu que explora alguns dels nostres temes favorits: eldesig, l’ambició i la bogeria que s’amaga sota la plàcida superfície de la vida quotidiana”, expliquen els germans Pastor. “Javier Muñoz, el nostre protagonista, és el mirall trencat en què es reflecteixen, de forma distorsionada i monstruosa, les aspiracions més materialistes de la societat contemporània.  És un honor que Javier, Mario, Bruna i Ruth hagin decidit unir-se a aquesta aventura i que Netflix i Nostromo Pictures apostin per la nostra proposta més personal i agosarada”.  

Completen el repartiment d’'Hogar' David Ramírez ('Narcos’, 'Pelotas’), David Selvas ('Celda 211', 'Contratiempo’), Raül Ferré ('El dia de mañana'), David Verdaguer ('10.000 km, 'La Embajada'), Vicky Luengo ('Las leyes de la termodinámica', 'Blue Rai') i Ernesto Collado ('El Reino', 'Cuéntame cómo paso').