ÈXIT INTERNACIONAL

Stephen King, fan de 'La casa de papel'

El cèlebre escriptor reconeix a Twitter la seva admiració per la premiada producció d'Antena 3

zentauroepp24189544 stephen king poses for photographers as he arrives for a pre181126203432 / ERIC FEFERBERG

El cèlebre escriptor nord-americà  Stephen King ha sigut una de les últimes celebritats a elogiar l’exitosa sèrie d’Antena 3  ‘La casa de papel’,la producció espanyola de més èxit internacional de la històriaEl mestre del terror ha fet pública la seva admiració per la ficciód’Álex Pina  a través d’un tuit, pocs dies després que aquesta ficció s’emportésl’Emmy Internacional a millor sèrie dramàtica.

‘La casa de papel', a Netflix: Si t’agraden els relats d’atracaments, aquesta t’encantarà. És una passada. En castellà, amb subtítols en anglès o doblada", ha tuitejat el famós escriptor sobre la sèrie d’Antena 3, la distribució internacional de la qual va a càrrec de Netflix.

 El compte oficial de Twitter de ‘La casa de papel’ no va tardar a fer-se ressò de les paraules del cèlebre escriptor, i va respondre a la publicació amb una endevinalla.

“Moltes gràcies, Stephen King, ens sentim honrats. De fet, ¿creu que el professor es va inspirar en un dels seus llibres?”, va ser la resposta de @lacasadepapel a l’escriptor, juntament amb una imatge del professor disfressat d’un inusual pallasso.

La tercera temporada de 'La casa de papel' ja està en marxa, segons va confirmar Netflix l’octubre passat a través de les xarxes socials. La ficció s’estrenarà el 2019 i comptarà amb gran part del repartiment de les dues primeres temporades.