NOU TRÀILER

'Joc de trons' arribarà al final a l'abril amb la temporada 8

HBO programa l'estrena de l'última temporada de la sèrie d'èxit per a la primavera del 2019

game of thrones 19 s 5beaec195a33c / periodico

Joc de trons arriba al final.Joc de trons No és per falta d’audiència, ni per falta d’idees, perquè els guionistes les continua tenint. Però tot acaba i Joc de trons també. A l’abril, HBO oferirà la temporada 8, els últims capítols de la sèrie d’èxit. I la plataforma presenta un nou tràiler amb una llegenda: "Cada batalla. Cada traïció. Cada aliança. Cada perill. Cada lluita. Cada sacrifici. Cada jurament. Cada mort. És tot #PelTron".

Els seus fans, que són legions, no necessiten que els expliquin en què consisteix la sèrie, per més complicades que siguin les trames. I als qui no l’han vist, ‘rara avis’, les hi hauríem d’explicar en massa línies. Només unes breus pinzellades: està basada en la sèrie de novel·les Cançó de gel i foc, de l’escriptor nord-americà George R. R. Martin, el primer llibre del qual es titula Joc de trons i està ambientada als continents ficticis de Ponent i Esos, on tenen lloc violentes batalles pel poder i relacions en què abunda el sexe i la venjança.

Per a aquests pocs que no l’han vist, HBO té totes les temporades a la seva disposició. Per si encara us voleu enganxar a la febre de 'Joc de trons’.