ENCREUAMENT D'ESTRELLES

El net de Gregory Peck serà el doctor Spock

Ethan Peck s'incorporarà a la segona temporada d''Star Trek: Discovery', sèrie de la CBS que a Espanya emet Netflix

zentauroepp44664313 files in this file photo taken on december 07 2015 ethan 180815151308 / NICHOLAS HUNT

L’actor Ethan Peck, net de la llegenda de Hollywood Gregory Peck, interpretarà el famós personatge de Spock en la segona temporada de la sèrie de CBS ‘Star Trek: Discovery’, va informar aquest dimarts, 14 d’agost, el web oficial de la coneguda saga de ciència-ficció.

Peck agafarà el relleu de Leonard Nimoy,Leonard Nimoy que va immortalitzar Spock des del llançament del xou televisiu ‘Star Trek’ als anys 60, i d’altres intèrprets com Zachary Quinto, Zachary Quintoque s’ha encarregat d’aquest rol a les pel·lícules ‘Star Trek’ (2009), ‘Star Trek: Into Darkness’ (2013) i ‘Star Trek: Beyond’ (2016).

Meitat humà i meitat vulcanià, Spock és un dels personatges més carismàtics i populars de l’univers d’‘Star Trek’.

Alex Kurtzman, cocreador i un dels productors d’‘Star Trek: Discovery’, va destacar que Spock és l’únic membre de la tripulació original que s’ha mantingut en cada nova entrega o reinterpretació de la saga, ja fos en cine o televisió. “El gran Leonard Nimoy i després el brillant Zachary Quinto van portar una humanitat incomparable a un personatge sempre esquinçat entre la lògica i l’emoció”, va explicar.

Kurtzman va dir que han buscat durant mesos a un artista que pogués encarnar les qualitats de Spock: lògica, empatia, intuïció, compassió, confusió i anhel.

En aquest sentit, el productor va assegurar que Peck no només compta amb aquests atributs sinó que és “conscient de la seva colpidora responsabilitat amb Leonard, Zachary i tots els fans” i també està “preparat per afrontar el desafiament de protegir i expandir el llegat de Spock”.

Nascut el 1986 en Los Ángeles (Califòrnia), Peck ha tingut papers més o menys esporàdics en sèries de televisió com a ‘Madame Secretary’, ‘Gossip Girl’, ‘10 Things I Hate About You’ i ‘That '70s Show’.

‘Star Trek: Discovery’ es va estrenar a la cadena CBS el setembre del 2017 amb un elenc en què apareixien Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Jason Isaacs i Anthony Rapp, entre d’altres. A Espanya, la sèrie s’emet a través de la plataforma de televisió de pagament Netflix.  Netflix