CANVI DE PANTALLA

Netflix es queda amb 'Mowgli'

La plataforma de televisió compra a la Warner l'última superproducció sobre 'El llibre de la selva'

netflix

La plataforma de televisó per internet Netflix ha aconseguit els drets a tot el món de ‘Mowgli’, una pel·lícula basada en ‘El llibre de la selva’, de Rudyard Kipling, i dirigida pel britànic Andy Serkis, que havia d’estrenar l’estudi Warner Bros., segons ha informat el blog especialitzat ‘Deadline’.

La cinta, que ja està completament rodada, compta amb un repartiment de veus en la versió original que inclou Christian Bale (la pantera Bagheera), Cate Blanchett (la serp Kaa), Benedict Cumberbatch (el tigre Shere Khan), Naomie Harris (la lloba Nisha) i el mateix Serkis (l’os Baloo).

L’elenc el completen Matthew Rhys, Freida Pinto i Rohan Chand, amb personatges de carn i ossos.

Serkis espera que, malgrat l’adquisició per part de Netflix, la cinta, que aposta per la tècnica de captura de moviments dels actors, arribi als cines de forma limitada perquè pugui ser exhibida en 3-D.

“Estic realment entusiasmat –ha dit Serkis a ‘Deadline’–. D’aquesta manera evitem les comparacions amb ‘El llibre de la selva’ (la cinta de Disney que va recaptar gairebé 855 milions d’euros el 2016) i és un alleujament no tenir aquesta pressió”, va agregar.

“Netflix entén que aquesta és una versió més fosca que no és per a tots els públics –ha apuntat–. No és per a nens, tot i que crec que els que tinguin 10 anys o més poden veure-la. La intenció sempre va ser fer-la per a 13 anys en endavant, cosa que ens permetia abordar temes més complexos i amb escenes que fan una mica de por” va indicar.

S’espera que Netflix posi la pel·lícula a disposició dels seus abonats l’any que ve.

No és la primera vegada que la companyia aconsegueix una pel·lícula ja acabada i que obrava prèviament en mans d’un altre estudi, com va passar amb la venda de ‘God Particle’ o ‘Aniquilación’, totes dues originalment de Paramount.

Temes:

Netflix Cine