SUPERCOPA D'ESPANYA

TVE-1 emetrà el Barça-Sevilla

El partit se celebrarà diumenge, 12 d'agost a Tànger

zentauroepp35183137 barcelona 17 08 2016 deportes messi levanta180722195041 / JORDI COTRINA

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha anunciat l’adjudicació a Radiotelevisió Espanyola (RTVE) dels drets de retransmissió audiovisual de la Supercopa d’Espanya, que es disputarà aquest pròxim 12 d’agost (22.00 hores) a Tànger (Marroc) entre el Barça i el Sevilla.

"Després del procés de licitació fet públic fa setmanes per la RFEF, aquest dilluns, 23 de juliol, han sigut adjudicats els drets de retransmissió audiovisual de la pròxima Supercopa d’Espanya a la Corporació de Ràdio i Televisió Espanyola SA", ha explicat la RFEF.

L’organisme que presideix Luis Rubiales Luis Rubiales ha posat de manifest que aquesta adquisició dels drets de retransmissió del partit per part de RTVE "compleix així el seu objectiu ineludible de promocionar el futbol espanyol maximitzant l’audiència nacional i la cobertura de la Supercopa".

L’edició d’aquest any serà la primera que es disputi a partit únic i fora del territori espanyol, una fet que, segons ha assenyalat Rubiales, seria únicament per a aquest any 2018, per la complicació de trobar dates adequades en un calendari ja per si mateix 'carregat’.

La RFEF va publicar el passat 13 de juliol les bases que regirien la licitació dels drets audiovisuals de la primera competició de la nova temporada del futbol nacional, la titularitat del qual i organització són la seva competència exclusiva i, tenint en compte la presència a la final de "dos dels equips més importants" d’Espanya suposava "una garantia d’èxit quant a la repercussió mediàtica de l’esdeveniment".

"Amb aquesta licitació és objectiu de la RFEF promocionar el futbol espanyol,maximitzar l’audiència nacional i la cobertura de la Supercopa; optimitzar els ingressos en benefici del futbol; millorar l’experiència de visionament per als seguidors; reforçar el valor i prestigi de la competició i revitalitzar els valors del futbol espanyol", va afegir l’ens.