COBERTURA AUDIOVISUAL

Els 64 partits del Mundial de futbol, en obert

Tele 5, Cuatro, Be Mad i els webs de Mediaset es bolquen en el torneig

zentauroepp43732332 moscow russian federation 13 06 2018 players of russia 180613165632 / ABEDIN TAHERKENAREH

El partit entre les seleccions de Rússia i Aràbia Saudita, que es disputarà aquest dijous 14 de juny a Moscou a les cinc de la tarda (hora espanyola), inaugura el Mundial de futbol, en què en aquesta edició Mediaset emetrà, per primera vegada, els 64 partits en obert, a través dels seus canals Tele 5, Cuatro i Be Mad.

El periodista J. J. Santos coordinarà tant l’equip d’Esports desplaçat a Rússia com la redacció a la seu del grup a Madrid, mentre que Manu Carreño narrarà els partits d’Espanya, amb els comentaris de José Antonio Camacho i Kiko Narváez, i Juanma Castaño estarà a peu de camp.

José Antonio Luque serà l’encarregat de narrar alguns dels partits entre altres seleccions, acompanyat per Pablo Pinto, des del Centre Internacional de Premsa (IBC) a Moscou.

Les diferents edicions d’esports d’'Informatius Telecinco' presentades per Santos s’emetran des de Sotxi, seu on debutarà 'la Roja' divendres, 15 de juny, i Nico Abad presentarà 'tot el Mundial a Mediaset', resum que emetrà el canal Be Mad al final de cada jornada.

Mtmad, la plataforma de continguts nadius de Mediaset, estrena 'Mundialers', un nou canal dedicat en exclusiva al campionat, a més que s’activarà una aplicació a totes les televisions que disposin de la tecnologia HbbTV amb la informació més destacada de l’esdeveniment.

A més, els 64 partits es podran veure també en directe i a la carta a Mitele.es i a l’app de Mediaset Sport.