TELE DE PAGAMENT

Netflix fitxa Uma Thurman

L'actriu protagonitzarà la sèrie de tall fantàstic 'Chambers'

zentauroepp43481768 new york ny may 24 actress uma thurman attends broadway180530111619 / Desiree Navarro

 Uma Thurman és l’última estrella de Hollywood que també es passa a la petita pantalla de Netflix. L’actriu nord-americana de 48 anys protagonitzarà la sèrie 'Chambers' per a la coneguda plataforma de televisió per internet, segons ha informat el mitjà especialitzat 'Deadline'.

Aquesta futura sèrie, centrada en experiències sobrenaturals, narrarà la història d’una jove que sobreviu a un atac de cor i que es comença a obsessionar amb la persona que va donar els seus òrgans i li va salvar la vida. La noia comença a investigar la vida del misteriós donant, però, mentre descobreix alguns secrets darrere d’aquesta persona, comença a adquirir misteriosament algunes de les seves característiques.

Thurman interpretarà la Nancy, la mare de la persona que va donar el seu cor.

Nominada a l’Oscar a la millor actriu secundària per la pel·lícula 'Pulp Fiction' (1994), la carrera cinematogràfica de Thurman inclou també les cintes 'Beautiful Girls' (1996),Batman i Robin (1997), 'Kill Bill: Volum 1' (2003) i 'Kill Bill: Volum 2' (2004)

Malgrat la seva ja llarga trajectòria professional (va debutar fa 30 anys amb la pel·lícula 'Johnny Be Good') ha estat principalment vinculada a la gran pantalla, l’actriu també s’ha deixat veure ocasionalment a la televisió en sèries com 'The Slap', 'Imposters' i 'Smash', i el telefilm 'Ciegas de amor' (2002), una producció amb la qual va ser guardonada amb el Globus d’Or.

Entre els seus projectes més imminents destaca 'Down a Dark Hall', una pel·lícula de terror dirigida pel realitzador espanyol Rodrigo Cortés ('Buried', 2010)Rodrigo Cortés ('Buried', que s’estrenarà el proper mes d’agost.