VAN IMITAR AITANA WAR

PedrocheSimón, el nou fenomen de ''Tu cara me suena'

Les col·laboradores de 'Zapeando' van interpretar el hit 'Lo malo' com a rèplica de les concursants d''OT' i arrasen a les xarxes

Fran Dieli, Diana Navarro, Raúl Pérez i Pepa Aniorte s'uneixen a Miquel Fernandez per competir en la final del concurs d'A-3

zentauroepp42299028 pedroche180225193214 / Jose Irun

'Tu cara me suena' celebrava la seva semifinal, gran semifinal amb un gran nivell dels seus concursants de treure's el barret, i van arribar elles i es van col·locar al 'trending topic' al minut zero. Cristina Pedroche i Ana Simon, col·laboradores del programa 'Zapeando' (La Sexta), havien llançat el repte a Gestmusic d'acudir-hi com a convidades per imitar el fenomen Aitana War (el duo format per les 'extriunfitas' Aitana i Ana War) amb el hit 'Lo malo', i la productora (la mateixa d''OT')  els va concedir el seu desig. I van arrasar.

(Antena 3 ofereix el vídeo de l'actuació) 

A pesar dels nervis inicials de la inconscient Pedroche, que havia enredat Simon (encara que aquesta comptava amb l'avantatge que ja havia participat, i amb nota, en el concurs d'imitacions), van interpretar la cançó composta perquè les noies d''OT' optessin a Eurovisió 2018 i  ho van brodar (a pesar que Pedroche, com ella fa bé a reconèixer, va aconseguir assemblar-se moltíssim en tot a Aitana menys en la veu). El públic va vibrar. El jurat i els concursants van vibrar. I també les xarxes.

Començant per les implicades: Ana Guerra. 

I Aitana, que ja hlo estava anunciant il·lusionada.

També alguns dels seus companys, com Roi i Ricky:

I pot ser que no s'acabi aquí la cosa, perquè ara és Manuel Fuentes el que li ha llançat el repte a Ana Guerra (Ana War) perquè vagi a 'Tu cara me suena'. Difícil que sigui per a la final d'aquest divendres, 2 de març, perquè la noia estarà preparant el concert d''OT' que ja és aquest dissabte 3 de març, al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Els semifinalistes

Actuació d'impacte a part, les actuacions d'aquesta semifinal van ser de luxe (fins i tot van brillar el bo de David Amor i la Terremoto de Alcorcón, a qui només se'ls demana que posin sempre la nota d'humor), però s'havia d'escollir quatre finalistes (Miquel Fernandez ja havia passat en la gala anterior directe a la final pels punts acumulats). I al final van ser cinc: Fran Dieli, Diana Navarro i Raúl Pérez i Pepa Aniorte, que van quedar empatats, optaran divendres, 2 de març, juntament amb Fernandez (el gran favorit) a guanyar aquesta edició, la sisena, que deixa imitacions per a la història del programa.