CAMPANYA 21-D

Vicent Sanchis farà les entrevistes electorals a TV-3

El director de la tele autonòmica també moderarà, el dia 18, el debat amb tots els candidats als comicis autonòmics

olerin40103217 television vicent sanchis director de tv3 entrevista el p171207184911 / Ruben Moreno Garcia

Vicent Sanchis, director de Televisió de Catalunya, serà l'encarregat de realitzar les entrevistes als candidats a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre. A més, Sanchis moderarà el debat amb tots els presidenciables que TV-3 oferirà el dia 18, tres dies abans dels comicis. I tot plegat, malgrat les reticències del PPC, ja que Sanchis va ser reprovat pel Parlament després del seu nomenament.

A partir d'aquest diumenge dia 10, després del 'TN vespre', i fins al dissabte 16, el responsable de TVC conversarà cada dia amb un candidat dels partits amb representació al Parlament de Catalunya. L'ordre d'emissió de les entrevistes -de 25 minuts de durada- serà de menys a més representació parlamentària.

La primera, el diumenge, 10, serà amb el candidat de la CUP, Carles Riera, i el dilluns, 11, el convidat serà el del PPC, Xavier García Albiol.

Les entrevistes continuaran el dimarts, 12, amb el representant de Catalunya En Comú-Podem, Xavier Domènech; el dimecres, 13, amb el del PSC, Miquel Iceta; el dijous, 14, amb la de Ciutadans, Inés Arrimadas; el divendres, 15, amb ERC-Catalunya Sí, i el dissabte, 16, amb Junts per Catalunya.

Sanchis ja havia realitzat les últimes entrevistes al president cessat, Carles Puigdemont, i a membres del Govern.