Boing recrea l'univers 'Ben 10' en un concurs

David Amor presenta el nou programa basat en la sèrie d'animació

El concurs de Boing ’Ben 10 Challenge’, presentat per David Amor.  / MEDIASET

El canal infantil de Mediaset, Boing, s’està especialitzant a produir concursos ambientats en les seves sèries més emblemàtiques, com Doraemon Land, basat en el gat còsmic, i Hora de aventuras: misión Zuzumba, amb les peripècies de Finn i el seu gos Jake com a teló de fons. Ara torna a apostar per aquesta estratègia amb l’estrena, aquest vespre, de Ben 10 Challenge (21.15 hores), que recrea l’univers de l’audaç noi que pot convertir-se en diferents alienígenes gràcies al poderós rellotge Omnitrix.

Malgrat que les proves se centren en els personatges i històries de Ben 10, el programa no està dirigit només a fans de la sèrie, segons assenyala el seu presentador, David Amor (Gym Tony, El club de la comedia): «És un concurs tan espectacular que agradarà a qualsevol. De fet, jo crec que serà al revés, que si el veus et faràs fan de la sèrie», assenyala el polifacètic artista, que amb el seu xou torna a demostrar el miracle de la ubiqüitat que permet la televisió: apareix gairebé alhora en aquest concurs i en el programa estrella de la competència: Tu cara me suena (A-3).

Tot just una hora després de presentar Ben 10 Challenge, exerceix com a concursant de Tu cara... (22.10 hores), avui transformant-se en Pablo Carbonell. «Són les coincidències que es donen a la tele. Només espero no avorrir la gent», diu de broma l’actor i humorista gallec, que no dubta a mullar-se sobre qui és el seu candidat a la victòria en el concurs d’imitadors. «Jo apostaria per Miquel Fernández. Té molt rotllo cantant».

DE 8 A 11 ANYS 

Cadascun dels 10 programes comptarà amb dos equips formats per dos nens d’entre 8 i 11 anys i un adult, que assumiran el rol dels tres principals personatges de la sèrie: Ben, la seva cosina Gwen i el seu avi Max. Junts s’enfrontaran a tres proves que requereixen diferents habilitats. «Per guanyar s’ha de treballar molt en equip, conèixer una miqueta la sèrie, saber de cultura general i tenir habilitats psicomotrius, destresa i coordinació», destaca Amor. L’equip que sumi més punts passarà a la prova final, La omniosfera, on la memòria, l’habilitat física i el treball en grup seran crucials.

Un dels elements distintius de Ben 10 Challenge és la utilització d’efectes especials i de realitat augmentada per fer les proves més espectaculars i «transformar els concursants en un personatge de la sèrie» a l’hora d’enfrontar-se a malvats com el Doctor Ánimo, Vapor Smythe i la Reina Abeja.

Temes:

Concursos TV