per a l'última temporada

'Joc de trons': 15 milions de dòlars per episodi

David Benioff i D. B. Weiss dirigiran l'últim capítol de la sèrie

Els fans de 'Joc de trons' van coneixent detalls de la que serà la vuitena i última temporada de la famosa sèrie. Després d'anunciar-se que la cadena HBO ha decidit rodar múltiples finals alternatius per protegir-se contra possibles filtracions, ara ha transcendit el nom dels directors dels episodis i l'astronòmica xifra que costarà cada capítol: ni més ni menys que 15 milions de dòlars cadascun, segons afirma 'Variety'.

Encara que només seran sis capítols els que posaran punt final a la ficció (per tant serà una temporada més curta), els episodis seran més llargs del que és habitual.

Seran quatre els directors que estaran al capdavant d'aquesta última tanda d'episodis: David Nutter (que ja ha dirigit sis capítols de la sèrie, inclòs 'Las lluvias de Castamere'), Miguel Sapochnik (n'ha dirigit quatre, com 'Casa Austera' i 'La batalla de los bastardos') i els mateixos 'showrunners' de la sèrie, David Benioff D. B. Weiss.

Batalles espectaculars

Amb el pressupost de 15 milions de dòlars per episodi, l'última temporada de la sèrie promet múltiples i espectaculars batalles, tenint en compte que la més important, la que capitanejaran els protagonistes contra els temibles caminants blancs liderats pel Rei de la Nit, encara ha d'arribar.

A falta de conèixer la data d'estrena d'aquesta última tanda d'episodis, tot apunta que seria a finals del 2018 o fins i tot a principis del 2019. Això sí, els fans poden fer més suportable l'espera amb la gran exposició sobre la sèrie que s'inaugurarà a Barcelona el 28 d'octubre, el concert de la banda sonora al Palau Sant Jordi al maig i la preqüela de la ficció en versió animada que ja està disponible a Youtube.