PRIMER CONFIRMAT DEL 'REALITY'

Bigote Arrocet participarà en el pròxim 'Supervivientes'

Jorge Javier Vázquez anuncia a 'Sálvame' que el nòvio de María Teresa Campos anirà a Hondures

 

Bigote Arrocet és el primer concursant confirmat per a la pròxima edició del 'reality' de supervivència extrema de Tele 5  'Supervivientes’, segons ha revelat el presentador de Sálvame’, Jorge Javier Vázquez, durant el programa d'aquest divendres, 25 de març, a la nit. Vázquez també ha anunciat que l'humorista i parella sentimental de María Teresa Campos serà al programa ‘Sábado Deluxe', del 25 de març, per parlar del seu fitxatge pel famós xou de la cadena de Mediaset.

Arrocet ja té experiència a lidiar amb els mosquits i els paratges inhòspits, ja que va participar en el desaparegut programa d'Antena 3 'La selva de los famosos'. I no li va anar gens malament perquè el còmic va ser el 12è expulsat. És clar que en aquell moment no era el nòvio de la incombustible presentadora de Mediaset.

L'humorista és el primer nom que es confirma com a concursant de ‘Supervivientes’ en una llista de candidats en què figuren Alba Carrillo, la mare d'Aída Nízar, Belén Esteban, Pelayo Díaz, l''extronista' Iván González i l'exmilitar Alberto Linero. S'especula amb la possibilitat que Arrocet s'embutxaqui 24.000 euros per setmana durant la seva estada a Hondures.