INFORME DE LA TELE DE PAGAMENT

El teleespectador infidel

Espanya és el país d'Europa on més s'evita la parella per veure sèries, segons un informe mundial de Netflix

netflix1

¿Ha sigut infidel a la seva parella amb… una sèrie de televisió? Aquesta és la peculiar pregunta que ha fet la plataforma Netflix als seus abonats per saber quina passió desperten les seves produccions. I el resultat és que sí, que solen ser infidels i, a més, que els espanyols, amb un 55%  del total d’enquestats, són els més infidels de tot Europa. A més, els abonats espanyols són els més ­reincidents: el 42% afirma haver sigut infidel a la seva parella en quatre ocasions o més. I una vegada comesa la infidelitat, el 41% no té remordiments i el 61% seria infidel més vegades si sabés que no serà descobert. Segons l’original estudi, l’'infidel' és incapaç de resistir-se a veure com més aviat millor la seva sèrie favorita i no espera a ningú. 

A partir del seu informe, Netflix ha elaborat quatre nivells d’infidelitat audiovisual: l’infidel noctàmbul (el que veu episodis quan la seva parella dorm), l’infidel viatger (aprofita viatges en solitari), l’infidel irredempt (té assumit que veurà sèries sense la seva parella) i l’infidel seriat (el que repeteix més d’una vegada al mes). Les sèries que més infidelitat provoquen són: 'The walking dead', 'American horror story', 'Narcos' i 'Breaking bad'. 

A l’altre extrem també hi ha el denominat «company fidel de 'streaming'», que «compleix amb el compromís de veure tots els capítols junts». Els holandesos (el 73%), els alemanys (65%) i els polonesos (60%) són els que més encaixen en aquesta figura. La comèdia ('The Big Bang...', 'Modern Family') és el gènere preferit per compartir en parella. 

Temes:

Netflix Sèries