Entrevistes de sofà

Belén Esteban i Gabriel Rufián animen el 'Chester in love' de Risto Mejide

La col·laboradora de 'Sálvame' i 'Deluxe' de Tele 5 assegura que "no és un exemple a seguir" i que li agradaria deixar la televisió

El polític català i portaveu d'ERC al Congrés admet que la fama és una eina per arribar a més gent

gabriel-rufin3jpg 5884c874cab4f

Si a l'estrena de 'Chester in love' Risto Mejide va parlar lògicament d'amor, amb Cristina Cifuentes, Nacho Vidal i Miguel PovedaCristina Cifuentes, Nacho VidalMiguel Poveda, diumenge, al segon programa, el publicista va tocar, és clar, el tema de la fama, que també l'afecta a ell. I també als seus convidats. Risto va fer tres eleccions interessants: Belén Esteban,Belén Esteban la més famosa col·laboradora dels 'Sálvame' i 'Sálvame Deluxe' de Tele 5; el diputat i portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés Gabriel Rufián, tot una mina gràcies a les seves declaracions i afilats tuits, i l'actriu Mónica Cruz, germana petitaMónica Cruz de l'encara més famosa Penélope Cruz.

MEDIASET

Belén Esteban, davant Risto Mejide, al programa.

Belén Esteban, "la dona més famosa d'Espanya", segons Risto, que es va aprofitar de la sinergia de cadena, era la més esperada pel públic de Mediaset. I va sorprendre una mica el presentador quan, valorant la fama, va assenyalar que hi havia "més coses dolentes que bones".

Esteban va acceptar que ella ha "rendibilitzat" la seva vida des de fa molts anys: “És veritat que jo he venut la meva vida. Però si fa 16 anys que hi treballo cada dia és per alguna cosa. Jo d'ignorant no ho soc, t'ho puc garantir. I és cert que no tinc estudis, però hi ha gent que té estudis i mira com estan”. I va afegir: "Jo he triat aquesta vida, però no soc un exemple a seguir".

Belén Esteban

famosa

"Jo he triat aquesta vida, però no soc un exemple a seguir"

Amb una sinceritat contundent, Belén va admetre que del paquet de tres exclusives que li van obrir les portes de l''Hola', fa 20 anys, ella va cobrar només sis dels 30 milions que la revista els va pagar a Jesulín de Ubrique i a ella. "La meva història sempre és la mateixa", va recordar, alhora que assegurava que no troba explicació a la seva fama: "Això meu no és normal".

Després d'aconsellar als espectadors que la critiquen que hi ha una cosa anomenada "comandament a distància" per canviar de canal, va assegurar que ella té ganes de "deixar la tele: quan pugui, perquè ara dec uns diners a Hisenda, m'agradaria muntar un petit negoci i, com més aviat millor, deixar això".

"M'agradaria deixar la tele. "M'agradaria deixar la tele. Així que solucioni alguns problemes, ho faré"

Un altre detall emotiu va ser quan Belén Esteban va explicar com havia trobat la seva actual parella, Miguel, un noi que treballa en una ambulància i a qui va conèixer quan va anar a casa seva a causa d'una baixada de sucre. "Em va salvar la vida en tots els sentits", va declarar. Això sí, no li agradaria que es fiqués en el famoseig: "La primera vegada que va sortir ho va passar fatal. Li han ofert exclusives i les ha rebutjat. I a mi no m'agradaria que es veiés en aquesta tessitura".

Una foto amb tres de les seves amigues de tota la vida (Sole, Tina i María, cuinera, netejadora i treballadora d'un laboratori) va servir per redundar en la seva idea inicial: "És impossible que no em reconeguin quan vaig al supermercat, però m'agradaria viure tranquil·la". 

GABRIEL RUFIÁN

El segon convidat de la nit va ser el llengut polític català Gabriel Rufián, que es va mostrar molt tranquil, i això que Risto el va presentar com "el Follonero del Congrés" i es va barallar amb ell pel fet de portar una jaqueta de Zara i haver criticat Amancio Ortega.

"La fama és un mitjà d'arribar a molta més gent", va assegurar Rufián, que aprofita el seu grup "per ocupar un espai mediàtic que ERC no tenia". I va defensar que la seva manera de polemitzar "no és insultar", però que si cabregen certa gent, "és que fem bé la nostra feina".

Gabriel Rufián

diputat

"La fama és un mitjà per arribar a molta més gent"

"Però no has tingut algun moment d'aquells que et vols fondre”, va preguntar Risto a Rufián. I aquest: “De moment, no”, va dir. "Ja t'arribarà. A mi una senyora em va tirar un enciam a la cara", va confessar el primer. “Bé, algun taxista que triga massa a arribar quan sap que et ve a recollir a tu…”, va admetre Rufián. I Risto va contraatacar: “Això no ens passa als que no som indepes, ha ha ha”.

Després de defensar Pablo Iglesias i fins i tot Miquel Iceta, va atacar el "supercunyat" Albert Rivera, que pel que sembla ni el saluda. Va admetre que ell també va celebrar el gol d'Iniesta al Mundial i va assegurar que a la resta d'Espanya "hi ha republicans i d'esquerres que veurien bé una Catalunya independent i republicana".

Risto va acabar la sessió amb una sèrie d'imatges de pel·lícules, per veure amb qui s'identificava Rufián. Ni 'El padrí' ("Fernández Díaz"), ni 'Terminator' ("Rajoy") ni 'Superman': "Millor 'El club dels poetes morts", va indicar per acabar l'entrevista.

MÓNICA CRUZ

MEDIASET

Mónica Cruz, amb Risto Mejide, al programa 'Chester in love'.

La tercera convidada de la nit va ser Mónica Cruz: “La meva germana sempre estava fent el teatret des dels 2 anys. Ella era el meu entreteniment, més que veure els dibuixos animats. És que Penélope no para". Per ella, "la fama és com una muntanya russa, que puja i baixa, i en què has de saber estar". Va ser la trobada més calmada de la nit.