espot promocional

'Cuéntame...' es posa a rodar

Ricardo Gómez (Carlitos) protagonitza les primeres imatges de la 18a temporada de la popular sèrie de TVE-1

cuenatem

Televisió Espanyola comença a escalfar motors per preparar el retorn de la seva producció més famosa (i també controvertida)controvertida: 'Cuéntame cómo pasó'. I ho ha fet amb un primer vídeo promocional que protagonitzen una bicicleta, un adult que no vol deixar de ser aquell jove de San Genaro a Brussel·les.

L'home que passeja en bicicleta per Brussel·les és Carlos Alcántara (l'actor Ricardo Gómez)Carlos Alcántara (l'actor Ricardo Gómez, que s'ha mudat a la capital belga. L'acció se situa l'abril del 1985. Aquest és el moment històric en què comença el primer capítol de la 18a temporada de 'Cuéntame...'. La sèrie, el rodatge de la qual durarà fins a la primavera del 2017 (i que no s'estrenarà fins després de les festes de Nadal), compta amb la participació de gairebé 200 actors.

En aquesta nova temporada, Carlos Alcántara reprèn la seva vocació per l'escriptura. Si en la temporada passada enfilava sobre una moto la carretera com a motiu d'inspiració, ara és la seva vida a Brussel·les la que li proporciona els desenganys per anar forjant-se com a persona i com a escriptor.

 La temporada 18, pròximament en La 1

El viatge a la capital belga no serà l'únic que la família Alcántara farà els pròxims mesos. Després de 17 anys, tornaran a passar un estiu de luxe a la costa valenciana, encara que, aquesta vegada, tant el viatge com l'estada seran molt diferents dels d'aleshores.

Amb Ricardo Gómez també viatja a Brussel·les l'actriu Itziar Ituño ('Loreak')Itziar Ituño, que s'incorpora a l'elenc de 'Cuéntame...'  per interpretar Koro, l'enèrgica propietària del restaurant en què Carlos Alcántara es guanyarà la vida fregant plats, mentre Julia (Claudia Traisac) segueix de prop les negociacions per a l'entrada d'Espanya a l'Europa dels deu.

En capítols posteriors també es reflectirà la firma del Tractat d'Adhesió d'Espanya a la Comunitat Econòmica, el 12 de juny de 1985. 'He nascut per fer-me la vida impossible', un guió de Jacobo Delgado i Joaquim Oristrell, és el títol del primer episodi de la nova tanda.