'TELESOUS' MILIONARIS

De 'Big Bang Theory' a 'big band money'

Els quatre actors de la popular comèdia encapçalen la llista dels més ben pagats de la tele

Jim Parsons (Sheldon) lidera la llista de 'Forbes' amb 25,5 milions de dòlars en ingressos anuals

mdeluna35347777 mas periodico star trek the bakersfield expedition 160924153141 / WARNER BROS

Quan es compleixen nou anys de la seva estrena (el 24 de setembre del 2007), 'Big Bang Theory' ja és una mica més que una sèrie de televisió. L’arxipremiada telecomèdia nord-americana és una màquina de fer diners. I ho és fins a tal punt que els seus quatre protagonistes masculins són els actors de televisió que més han cobrat en l’últim any. Segons acaba de publicar la revista 'Forbes', el quartet format per Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg i Kunal Nayyar han cobrat en conjunt (del juny del 2015 al juny del 2016) ¡90 milions de dòlars!

I si als emoluments d’aquests actors s’hi afegeixen els de la coprotagonista femenina de la sèrie, la rossa Kaley Cuoco (24,5 milions de dòlars), la xifra global augmentaria fins als 118,5 milions de dòlars anuals en cinc nòmines. Amb aquestes xifres, es podria canviar el títol de 'Big Bang Theory' pel de 'big band money'.

La setmana passada, 'Forbes' va publicar la tradicional relació de les actrius televisives amb més ingressos anuals (que encapçala Sofia Vergara, amb 43 milions de dòlars). I ara ha tocat el torn als actors més ben pagats de la petita pantalla, un selecte grup de professionals que encapçala Jim Parsons (Sheldon a 'Big Bang Theory'), que aquest últim any televisiu va ingressar 25,5 milions de dòlars. Lluny de l’actriu colombiana, ja que Vergara suma els seus ingressos per 'Modern Family' amb el seu negoci de productes de bellesa.

Darrere Parsons apareixen els seus tres companys de repartiment: Johnny Galecki (24 milions pel paper de Leonard), Simon Helberg (22,5 milions per encarnar Howard) i Kunal Nayyar (22 milions de dòlars per interpretar Rajesh Raj Ramayan Koothrappali).

Darrere d’aquest quartet milionari apareix a la llista el veterà Mark Harmon (amb 20 milions de dòlars en un any), que s’ha fet molt popular –i d’or– pel seu treball a la sèrie 'NCIS: Investigación criminal'.

Molt lluny d’aquest quintet hi ha Ty Burrell (12,5 milions de dòlars), arxipremiat gràcies al seu personatge de l’infantil Phil a Modern family. Una mica menys ha cobrat un altre personatge popular a Espanya gràcies al seu paper a la ja liquidada sèrie Castle, Nathan Fillion, que es va embutxacar 12 milions de dòlars. La mateixa quantitat que van obtenir en un any Jesse Tyler Ferguson (l’entranyable Mitchell de 'Modern family') i Ray Romano (Everybody loves Raymond).

La llista la tanca Ed O’Neill (11,5 milions de dòlars), un altre artista a la nòmina de 'Modern family' (hi encarna Jay, el madur marit de Sofia Vergara), una comèdia que competeix amb 'Big Bang Theory' en audiències, col·leccions de premis i sous.

Molt a prop d’aquest top ten d’ingressos d’aquest any hi ha Eric Stonestreet (11 milions pel rodonet Cameron de 'Modern family'), Kevin Spacey (10,5 milions pel maquiavèl·lic Underwood a 'House of cards'), Michael Weatherly (10 milions per Anthony DiNozzo a 'NCIS: Investigación criminal') i el recuperat David Duchovny (10 milions) gràcies al seu retorn com l’agent Mulder de la mítica 'Expediente X'.