TELEVISIÓ DE PAGAMENT

La setena onada de zombis de 'The walking dead' arribarà el 24 d'octubre

El canal Fox estrenarà a Espanya la seva sèrie estrella de la temporada gairebé simultàniament que als EUA

the-walker-chain-in-the-walking-dead-season-6-finale / Gene Page/AMC

Els zombis van molt de pressa. I a la Fox, encara més. Tant, que els inefables protagonistes de la setena temporada de The walking dead arribaran a la cadena de pagament espanyola tot mitja hora després d’haver-se presentat oficialment als Estats Units. Exactament, el dilluns 24 d’octubre, a les 4.00 hores. Tot un rècord. Aquesta és sens dubte la principal i més esperada notícia que es va donar en la presentació de la programació de Fox, una oferta que té com a repte mantenir-se com a líder d’audiència entre els canals de pagament, tal com va assenyalar Daniel Pérez, director de programació de Fox i Fox Life. I precisament un dels pilars d’aquest èxit és The walking dead, que en la sisena temporada va aconseguir una fita per a la televisió de pagament: el 14è episodi va arribar al milió d’espectadors, cosa que en el panorama audiovisual espanyol estava reservat als esdeveniments esportius.

A més de The walking dead, Fox té posades moltes esperances en la seva nova aposta per a aquesta temporada: MacGyver, reboot d’una de les sèries clàssiques de la dècada dels 80 que protagonitza Lucas Till. La sèrie s’estrenarà el 24 d’octubre, després de la versió doblada a l’espanyol del primer episodi de la setena temporada de The Walking Dead. Els superherois seran també el principal reclam d’aquesta temporada. A més de veure’s la quarta temporada d’Agentes de SHIELD, arriba Legion, la primera sèrie de Marvel produïda conjuntament amb Fox i que no estarà relacionada amb l’univers de Marvel. Legion, en els còmics, és el fill de Charles, el líder dels X-Men. Creada per Noah Hawley (Fargo), Legion narra com David Haller, un noi a qui diagnostiquen trastorn de personalitat dissociativa per escoltar moltes veus al seu cap. Tot canviarà quan conegui la noia dels seus somnis. Serà quan David comencarà a plantejar-se que les veus que escolta poden ser reals. La ficció, protagonitzada per Dan Stevens s’estrenarà el 2017.

El drama legal serà una de les grans protagonistes d’aquesta temporada amb Bull i Conviction. La primera arribarà el 6 d’octubre i està protagonitzada per Michael Weatherly (Navy: Investigación criminal) i Freddy Rodriguez (Ugly Betty) i està inspirat en la vida del mediàtic doctor nord-americà Phil McGraw. L’altra sèrie és Conviction, protagonitzada per Hayley Atwell (Agente Carter), que interpreta una jove filla d’un senador que es veurà obligada a reexaminar casos amb condemnes injustes. La ficció s’estrenarà el 12 d’octubre. A més, a Fox tornaran les sèries ja habituals: Modern family arribarà el 15 d’octubre, després vindran NCIS: Los Angeles, Agentes de SHIELD i Hawái 5.0. El 2017 serà quan vindrà la sisena temporada de Homeland.

‘EXPEDIENTE X’ I ‘EL EXORCISTA’

Pel que fa a la possible –però encara no anunciada– nova temporada d’Expediente X, podria arribar en la temporada 2017-18, per la seva part, la versió televisiva d’El exorcista es troba en negociacions perquè s’estreni a Espanya. A Fox Life s’acaba d’estrenar la ficció canadenca Private Eyes, sèrie policíaca protagonitzada per Jason Priestley (Sensación de vivir) i Cindy Sampson (Sobrenatural). La sèrie ja té assegurada una segona temporada. Altres novetats són Pure Genius i Doubt. La primera és un drama que combina tecnologia amb medicina protagonitzat per Dermot Mulroney i Augustus Prew i que s’estrenarà al novembre. La segona és un nou drama legal que suposa el retorn de Ka-therine Heigl després del fracàs d’Asuntos de estado. A més a més, també hi haurà Elliott Gould (Ray Donovan) i Laverne Cox (Orange Is the New Black). Així mateix, tornen les habituals a Fox Life amb les noves temporades d’Anatomía de Grey, Empire, Scorpion, The Americans i Scandal. La primera a arribar serà la protagonitzada per Ellen Pompeo (23 de setembre), la segueix Empire (finals d’octubre) i Scorpion (novembre). El 2017 es veuran les novetats de The Americans i Scandal.