DISSABTE, AMB EL PERIÓDICO

Silvia Jato, veterania a 'La mañana' de TVE-1

La presentadora parla a 'Teletodo' del seu retorn al magazín de la cadena estatal i repassa la seva trajectòria

olerin35029796 portada del teletodo del 13 al 19 de agosto de 2016 silvia j160809194011

Silvia Jato ha interromput un any sabàtic per tornar a TVE-1 i fer-se càrrec de 'La mañana' a l'estiu, magazín que ja va presentar el 2007 en aquestes mateixes dates. La veterana comunicadora, formada a la petita pantalla -ha recorregut totes les cadenes, excepte La Sexta-, explica per què va acceptar l'oferta i com ha viscut aquest retorn al mapa televisiu. "Tenia ganes de tornar, d'estar a l'arena. M'ha anat com l'anell al dit", proclama l'antiga presentadora de 'Pasapalabra', a A-3.

Jato ha ocupat la plaça de Mariló Montero, que es va acomiadar del matinal al juny. No obstant, es resisteix a parlar del futur immediat. "És clar que m'agradaria continuar a 'La mañana'", respon. En canvi, sí que comenta la seva relació amb les xarxes socials, en què sigut protagonista de més d'una polèmica. "Les xarxes no representen el teleespectador, i encara menys l'usuari de televisió".

Els Jocs de Rio copen la televisió. A més de les hores que cada dia dediquen TVE i Teledeporte a les proves en directe, 'Documenta2' (La 2) ofereix durant la setmana quatre reportatges sobre la temàtica olímpica: 'Berlín 1936, la última ilusión; Olimpia, el origen de los Juegos; EEUU: orgullo olímpico, discriminación racial' i 'Jesse Owens-Lutz Long, un abrazo que hizo historia'.

A part de la cita olímpica, 'Teletodo' també destaca la Supercopa d'Espanya, que disputen, a doble partit, el Barça i el Sevilla.

Tanquen el suplement la programació de les principals cadenes, un resum de sèries i pel·lícules, i una selecció de passatemps.

Temes:

Silvia Jato TVE