AQUEST DISSABTE, GRATIS AMB 'EL PERIÓDICO'

Cayetana Guillén Cuervo, actriu i fan d''El Ministerio del Tiempo'

La intèrpret parla a 'Teletodo' de la sèrie de culte de TVE que viatja al passat

ialvarez33834989 portada del teletodo del dia 14 mayo del 2016 160511161248

És una de les cares més associades a RTVE, perquè se la pot veure a TVE-1 exercint la seva feina d'actriu a la sèrie ‘El Ministerio del Tiempo’, i a La 2, de presentadora cinematogràfica, a ‘Versión española’, i cultural, a ‘¡Atención obras!’. O sigui, que a Cayetana Guillén Cuervo ningú li dóna res per ser filla de Fernando Guillén i Gemma Cuervo, sinó que s'ho treballa.

I ara és feliç amb la segona temporada de la sèrie sobre retorns al futur, perquè que hagi seguit no ha estat fàcil. Així ho explica a l'entrevista que publica ‘Teletodo’: “Érem conscients que tenia una audiència social tremenda. Hauria sigut molt injust que no renovés perquè l'audiència oficial no fos tan alta”, diu. I afegeix: “Aquesta sèrie s'hauria de difondre als col·legis: el meu fill té 10 anys i la veu a casa amb els amics”.

Salas i Blades

La revista de dissabte també publica dues entrevistes amb Marina Salas i Rubén Blades. Salas, que va aconseguir la popularitat a bord d'‘El barco’ d'Antena 3, és ara una dels 27 protagonistes de ‘Cites’(TV-3), la ficció sobre les trobades concertades per la xarxa. “No sóc assídua de les aplicacions per lligar. Jo sóc més romàntica. Encara que mai se sap”, confessa a ‘Teletodo’. I també apunta que, encara que hi ha semblances entre el seu personatge i ella, “Gina és molt 'punky'”.

Blades, per la seva part, és mundialment famós per la seva faceta de cantant, encara que també és actor, escriptor i polític i es va presentar a les presidencials a Panamà. Ara és un dels protagonistes de la sèrie de l'AMC ‘Fear the walking dead’, en què dóna vida a un personatge amb un passat fosc que lluita per sobreviure. “Aquesta sèrie em dóna una gran visibilitat”, assegura a l'entrevista que publica el suplement.

Sacristán, a ‘Salvados’

‘Salvados’ tanca la seva temporada amb una entrevista a un personatge amb moltes coses a dir, l'actor José Sacristán, i d'això n'informa el suplement. Com de la doble oferta documental que proposa aquesta setmana el programa ‘Sense ficció’ (TV-3), amb reportatges sobre el filòsof i religiós Lluís Maria Xirinacs i sobre els paradisos fiscals.

La secció dedicada als programes infantils destaca l'estrena de ‘Dinotrux’ a Clan, sobre dinosaures robòtics, i en l'apartat de les televisions de pagament destaquen les estrenes de dues sèries protagonitzades per ‘hackers’ que treballen al costat de la llei: ‘Mr. Robot’, que emet C+ Series i ‘Eye Candy’, de Fox Live. La revista de dissabte també dóna una àmplia informació sobre les diverses cites que tindran aquests dies el futbol, el motociclisme i el bàsquet.

El suplement també ofereix la programació de les principals cadenes i informació sobre les sèries i les pel·lícules més destacades, a més de passatemps.