AQUEST DISSABTE, AL 'TELETODO'

Aitana Sánchez-Gijón i Ginés García Millán, la nova parella de 'Velvet'

Els actors parlen en el suplement de Blanca i Esteban, els seus personatges en la sèrie d'Antena 3

Entre les moltes històries d'amor que ens mostra la sèrie ‘Velvet’ (Antena 3), aquesta temporada destaca la que viuen l'autoritària cap de cosidores, Doña Blanca, paper interpretat per Aitana Sánchez-Gijón, i Esteban, un antic amor que torna amb fosques intencions, al qual dóna vida Ginés García Millán.

El suplement ‘Teletodo’ publica aquesta setmana entrevistes amb els actors en què parlen dels seus personatges i dels seus projectes professionals. “A ‘Velvet’, les dones són lluitadores i agafen les regnes del seu propi destí”, afirma Sánchez-Gijón. “M'agraden els papers amb arestes, esmunyedissos”, confessa García Millán en referència al seu paper en la sèrie.

La revista de dissabte també publica una entrevista amb el cantant i actor panameny Rubén Blades, que torna a la tele amb la sèrie ‘Fear the walking dead’, emesa actualment pel canal AMC.

‘Tocats de l’ala’ i ‘Oh happy day!’

Entre les novetats d'aquesta setmana destaquen l'estrena del programa de divulgació i entreteniment sobre el món dels ocells ‘Tocats de l’ala’ i una nova temporada del concurs de grups corals ‘Oh happy day!’, tots dos a TV-3. Així mateix, el suplement informa de les estrenes que tindrà La 2 diumenge, 20: el programa divulgatiu sobre antropologia ‘Yo, mono’, la segona temporada de ‘This is opera’ i la tercera de ‘Cachitos de cromo y hierro’.

En l'apartat de les televisions de pagament destaca la gala dels Premis Emmy diumenge, 20, que retransmet Canal+ Series Xtra, i en l'esport televisat la revista de dissabte es fa ressò dels nombrosos partits de Lliga que es disputen aquesta setmana, entre els quals destaquen el Reial Societat-Espanyol i el Barça-Llevant.