anunci

Cóppulo deixarà 'El suplement' de Catalunya Ràdio

La periodista Sílvia Cóppulo anuncia que deixarà ’El suplement’ el 12 de juliol vinent.

La periodista Sílvia Cóppulo, directora i presentadora del magazín El suplement de Catalunya Ràdio, va anunciar ahir en antena, a través del seu blog de l'emissora i en un article a EL PERIÓDICO, que deixarà l'espai que coordina des de fa quatre anys i que ella i el seu equip han convertit en líder dels caps de setmana.

Els últims estudis d'audiència (EGM) indiquen que el programa té 365.000 oients els dissabtes i 264.000 els diumenges, xifres que la situen per sobre de la resta dels seus competidors.

Cóppulo, que va agrair ahir el suport de tot el seu equip i dels col·laboradors de l'espai, havia comunicat els seus desitjos, fa més d'un any, a la cúpula de l'emissora: Brauli Duart, president de la Corporació, i Fèlix Riera, director de Catalunya Ràdio.

«Estava en disposició d'assumir una altra franja horària, de dilluns a divendres, i esforçar-me a reinventar-la». La direcció li va demanar que seguís un any més, període que s'acaba aquest 12 de juliol, tancament de la temporada. D'aquí ve l'anunci del comiat.

El seu futur destí a Catalunya Ràdio es concretarà aquests dies en les converses que Cóppulo porta a terme amb la direcció. L'elecció d'algun dels projectes presentats per la periodista i el seu encaix provocarà, sens dubte, moviments d'altres professionals de l'emissora.