A twitter

Els companys de professió s'acomiaden de Jesús Hermida

El periodista ha mort als 77 anys a causa d'un vessament cerebral

El periodista Jesús Hermida amb l’expresident dels EUA Richard Nixon.

Minuts després que es conegués la notícia de la mort del periodista Jesús Hermidamort periodista Jesús Hermida, comunicadors, presentadors i companys de professió s'han acomiadat de qui va ser una de les figures més populars del periodisme espanyol. Són molts els que a través de Twitter ja han expressat el seu dolor i tristesa per la pèrdua d'Hermida. 

Uns dels primers han sigut José María IñigoNieves Herrero Christian Gálvez. Tots han coincidit a assenyalar a Hermida com a un "mestre".

 

 

 

El presentador de Telecinco Jorge Javier Vázquez ha qualificat qui va ser el primer corresponsal de TVE a Nova York com "un dels inventors de la televisió moderna".

 

Altres periodistes com Rosa Maria Artal o Juan Antonio Giner han destacat el paper crucial d'Hermida en la història de la televisió. Giner recorda des del seu perfil de Twitter a Hermida com l'"apassionat periodista que ens va portar a la Lluna". El presentador català Andreu Buenafuente també ha mostrat la seva tristesa per la mort de l'"home que va començar a modernitzar i dignificar la TV".