‘Software’

Microsoft té una caiguda generalitzada: Outlook, Teams i Office deixen de funcionar

La companyia tecnològica confirma que el problema ja està resolt després d’haver afectat la xarxa de diversos països, entre els quals Espanya

Microsoft Teams, Outlook i Microsoft Store han patit una caiguda generalitzada als seus servidors que han deixat milers d’usuaris sense poder accedir a les seves pàgines. La companyia tecnològica ha informat que la incidència s’ha començat a experimentar a primera hora del matí. Segons el portal de Dowdetector, Microsoft ha experimentat una forta caiguda pels volts de les set del matí, el gegant tecnològic ha dit a Twitter que han identificat el problema i que finalment ha quedat resolt després d’haver deixat més d’una desena de països amb incidències a la seva xarxa, tot i que continuen rastrejant què ha pogut provocar un col·lapse en el sistema.

La web Downdetector ha revelat que la incidència ha afectat més de 3.700 informes d’usuaris a múltiples països com els EUA, el Brasil, el Canadà, Espanya, França i el Regne Unit, tal com recull també Microsoft al seu portal.

Segons la informació que estan compartint els afectats a les xarxes socials, entre els serveis caiguts hi hauria també Microsoft Graph, OneDrive for Business, SharePoint Online i Exchange Online.