Streaming

Netflix afegeix el botó ‘M’encanta’

La plataforma utilitzarà les interaccions a través d’aquesta opció per afinar les recomanacions de contingut

Netflix ha introduït un nou botó perquè els usuaris puguin indicar que un contingut de la plataforma els encanta, d’aquesta manera els podrà oferir alternatives de sèries i pel·lícules més personalitzades.

Es tracta d’una icona en la qual apareixen dos polzes cap amunt i se situa en l’apartat de valoracions, en què actualment es presenten dues opcions: ‘M’agrada’, amb un polze cap amunt, i ‘No m’agrada’, amb un polze cap a baix.

«El temps ens ha demostrat que aquests sentiments poden anar més allà d’un simple ‘M’agrada’ i ‘No m’agrada’. Amb una alternativa més per dir-nos que alguna cosa t’agrada moltíssim, aconseguiràs que les recomanacions que vegis en el teu perfil s’adaptin millor als teus gustos», ha comentat la directora d’Innovació de Productes, Christine Doig-Cardet, en un comunicat.

D’aquesta manera, l’opció ‘M’encanta’, que ja ha començat a implementar-se tant en la versió de Netflix per a TV com per a web i dispositius iOS i Android, serveix per afinar els gustos i que la plataforma pugui fer recomanacions més encertades.

Fins ara, els usuaris que posaven un ‘M’agrada’ a una pel·lícula o una sèrie, veien en el seu apartat de recomanacions altres continguts de temàtiques similars, i si clicaven al ‘No m’agrada’, deixaven de veure aquell estil concret de recomanacions.

No obstant, amb aquest nou botó, la plataforma proporciona altres recomanacions relacionades amb la mateixa sèrie i que comparteixin, per exemple, una part del repartiment o que siguin dels mateixos realitzadors o guionistes.

«Per exemple, si t’ha agradat ‘Los Bridgerton’, et suggerirem més títols produïts per Shondaland o protagonitzats per membres del seu repartiment», ha afegit Doig-Cardet en aquest escrit.