IDEES PER REGALAR

Nova tauleta de Samsung amb més pantalla, potència i rendiment

El dispositiu, que estarà disponible a finals d’aquest desembre, està pensada principalment per als estudiants

Samsung ha anunciat el llançament de la tauleta Galaxy Tab A8, el dispositiu més recent dins la seva sèrie Tab A. Es caracteritza per un disseny lleuger que dona cabuda a una pantalla de 10,5 polzades amb un marc prim i la relació d’aspecte habitual de 16:10. El resultat és una relació del 80% de pantalla respecte al cos, cosa que facilita una experiència de visualització envoltant. Integra quatre altaveus amb Dolby Atmos.

També s’ha de destacar que la CPU i la GPU s’han incrementat un 10% per aconseguir un rendiment més ràpid i fluid, sense latències. Ofereix diverses opcions d’emmagatzemament: 32 GB, 64 GB i –per primera vegada– 128 GB. Es pot afegir una targeta microSD per disposar de fins a 1 TB. La Galaxy Tab A8 també disposa de 3 GB o 4 GB de RAM i la seva bateria de 7.040 mAh, amb càrrega ràpida de fins a 15 W, permet una optima autonomia fins i tot en situació d’ús intensiu.

Característiques i possibilitats

El nou model ha incrementat la seva funcionalitat, seguretat i possibilitats, sobretot per als estudiants i sector educatiu. 

La càmera posterior és de 8 MP i la frontal de 5 MP amb la nova prestació de gravació de pantalla. Els usuaris poden gravar vídeos nítids i detallats de les seves tutories i conferències i, fins i tot, gravar-se a si mateixos mentre fan una demostració amb les seves pròpies veus i pantalles. Es podran gravar mentre prenen notes, alhora que ressalten punts clau o escriuen a la pantalla, per associar el que diuen amb què es veu, cosa que ajuda a concentrar-se millor i entendre millor els apunts.

Compta amb el suport de la plataforma de seguretat Knox de Samsung i la seva protecció en múltiples nivells. El sistema de reconeixement facial assegura que els amos siguin els únics que poden accedir als seus dispositius. La protecció constant i en temps real del software principal del dispositiu minimitza les amenaces exteriors

Disponibilitat

La Galaxy Tab A8 estarà disponible en tres colors (Gray, Silver i el nou Pink Gold) a Europa a partir de finals de desembre. La companyia no ha revelat encara el preu de venda.