AVENÇOS EN SO

Innovadora tecnologia de control de veu per a auriculars

El sistema, per utilitzar amb mans lliures, ja està disponible als auriculars sense fil Push Active desenvolupats per la firma Skullcandy

Ha arribat al mercat una nova tecnologia que s’aplica als auriculars sense fil desenvolupats per la firma americana Skullcandy. Es tracta d’una plataforma controlada per veu, Skull-iQ Smart Feature Technology, que permet controlat exclusivament per veu. El primer model a incorporar-la són els Push Active, que es comercialitzaran a un preu d’uns 80 euros, a partir del pròxim mes de novembre.

Aquest sistema simplifica l’ús del dispositiu, ja que és suficient amb dir «‘Hey Skullcandy’» per reproduir o interrompre la música, contestar o rebutjar trucades, connectar el mode Stay-Aware per continuar atents a l’entorn o obrir Spotify. Cal destacar que, mitjançant un acord pioner amb aquest servei de subscripció de música i podcasts en streaming, Skullcandy s’ha convertit en la primera marca d’àudio amb accés per veu a Spotify Tap. Al dir «‘Hey Skullcandy, Spotify’», s’accedeix a música i podcasts sense necessitat de tocar el telèfon.

En paraules de Jeff Hutchings, director de producte de Skullcandy: «Tenir uns auriculars amb mans lliures que pots controlar amb la veu aporta una sensació de llibertat incomparable. Amb Skull-iQ pots escoltar música i seguir en contacte amb la teva gent mentre segueixes amb les teves activitats». Els Push Active són l’última incorporació a la col·lecció d’auriculars de la firma americana. El seu disseny s’ha concebut per respondre a la pràctica d’activitats d’alta intensitat, pel seu ajust amb arcs –adaptables a cada orella– i la seva resistència a l’aigua i a la suor.

 Valors destacats

Control dels auriculars per veu amb mans lliures per contestar trucades, canviar de pista, ajustar el volum, connectar la manera Stay-Aware, activar l’assistent del dispositiu i obrir Spotify Tap, entre altres funcions.

Actualització dels auriculars a través d’app dedicada, per afegir funcionalitats i millores.

Òptim so en trucades i ajust aïllant de soroll mitjançant altaveus especialitzats i micròfons duals amb reducció de soroll.

Autonomia de 10 hores als auriculars i de 34 hores a l’estoig de càrrega. 2 hores de bateria addicional amb 10 minuts de càrrega a l’estoig.

Tecnologia sense fil per Bluetooth 5.2. i encesa i connexió automàtiques amb l’últim dispositiu utilitzat.

Són resistents a la suor i a l’aigua IP55, i compten amb tecnologia de localització Tile integrada, fet que permet, en cas de pèrdua, trucar als auriculars des de l’app Tile per localitzar-los.

Temes:

Gadgets +Digital