IDEES PER A REGAL

La sèrie Y de Vivo continua creixent amb nous models

Els principals punts forts d’aquests dispositius són la bateria, la càmera i el seu resistent disseny

La marca de smartphones Vivo, ben coneguda en el sector de la telefonia mòbil per l’excel·lent relació qualitat preu dels seus productes, va anunciar recentment l’arribada al nostre mercat amb una cartera composta per un dispositiu de gamma alta amb prestacions avançades i diversos terminals de gamma mitjana. 

En la gamma alta, el X51 5G, del qual ja hem informat a EL PERIÓDICO, té una estètica minimalista i un hardware intel·ligent, destaca per incloure a la seva càmera principal tecnologies amb funcions de fotografia professional. El sistema de càmera gimbal, que s’assembla a un gran ull, permet capturar imatges i vídeos nítids gràcies a l’òptima estabilització d’imatge. També captura fotografies detallades amb poca llum, així com escenes d’esports, incloses imatges i vídeos a gran distància mitjançant el Superzoom de 60x.

 

Sèrie Y de Vivo, la gamma mitjana

També arriba a Espanya la sèrie Y, dispositius caracteritzats per una bateria potent, una càmera amb notable resolució i el seu resistent disseny. Liderant la gamma està el model viu Y70, equipat amb característiques que inclouen una càmera principal de 48 megapíxels amb el Super Night Mode, per capturar imatges amb bon resultat fins i tot en condicions de poca llum, i gravació de vídeo 4K. Aquest model té un preu de 279 euros.

Atenció al detall

Algunes de les característiques excel·lents del Y70 són el seu sistema de càrrega ràpida FlashCharge de 33W que és un 50% més ràpida i ve amb vuit proteccions de seguretat. Facilita passar de l’1% al 62% en 30 minuts. La bateria de 4100mAh aporta una autonomia per a tot el dia, encara donant bona canya a les aplicacions i jocs.

També és destacable el seu sistema de triple càmera de 48MP amb IA. Des dels colors del camp fins a l’arquitectura de la ciutat, de l’alba cap al tard, paisatges o retrats: les preses surten detallades. Juntament amb el Macro, la resta dels modes de fotografia estàndard professional ofereixen un bon ventall d’opcions.

Per a les ‘selfies’ hi ha una càmera de 16MP que té la característica d’un algoritme HDR+ Morpho que il·lumina els punts foscos i redueix la sobreexposició a les zones amb molta llum. D’aquesta manera, els retrats nocturns surten amb més brillantor i equilibri. També es pot combinar amb els efectes del mode Bellesa Facial.

Esmentar el seu disseny en 3D de 7,83 mm, ultralleuger de 171 grams. Les corbes de la seva carcassa 3D es complementen amb un material de polímer alt.

Més models

Dins de la gamma mitjana s’inclouen també els models, ja disponibles al nostre mercat, Y20s, que compta amb una triple càmera macro amb IA, així com una bateria de càrrega ràpida de 18 Watts amb capacitat de 5000 mAh, suficient per passar fàcilment dos dies amb una sola càrrega. Els Y20 tenen un preu de 199 euros.

Finalment, el model Vivo Y11s compta amb una doble càmera posterior i una bateria de 5000 mAh. Tant el Y20 com el Y11 permeten la multitasca i compten amb un rendiment fluid gràcies al seu chipset Snapdragon 460 de Qualcomm. El Vivo Y11s costarà 149 euros.

Temes:

Gadgets +Digital