LLANÇAMENTS

La companyia Honor anuncia la seva nova i generosa gamma de productes

Entre les novetats destaquen l'ordinador MagicBook Pro, la tauleta ViewPad 6, així com una gamma de dispositius per a la llar intel·ligent

Honor entra en el segment de televisió amb dos models de 'smart TV' que sorprenen pel seu preu altament competitiu

nueva-tableta-de-honor

La firma Honor ha anunciat avui nous productes per al mercat internacional entre els quals destaquen l’ordinador MagicBook Pro, la tauleta ViewPad 6, el Router 3, la televisió Vision Serie X1 i una gamma de dispositius domèstics intel·ligents.

El MagicBook Pro amb pantalla de 16,1 polzades té un fi bisell de 4,9 mm que aconsegueix una relació pantalla-cos del 90%. Compta amb un processador Intel Core i7-10510U de 10a generació i la targeta gràfica NVIDIA GeForce MX350, que proporciona fluïdesa i estabilitat en el funcionament. Destaca per una millora en la funcionalitat  multipantalla que permet maximitzar la productivitat. Té un preu de sortida d’aproximadament uns 770 euros per a les característiques i5/16GB/512GB SSD/MX350, i des d’uns 860 euros per a les característiques i7/16GB/512GB SSD/MX350.

Així és la nova tauleta d’Honor

La firma ha presentat la tauleta ViewPad 6, equipada amb un SoC Kirin 985 5G i connectivitat Wifi 6+, el que ofereix un bon resultat quan s’utilitza per a jocs. Integra un plafó FullView 2K, una opció intel·ligent de pantalla dividida i una qualitat de so estèreo HD. És compatible amb el Magic-Pencil. No s’ha donat a conèixer el preu, però si que estarà disponible a partir del juny d’aquest any.

Router i televisió intel·ligent

El Router 3 serà el primer de la marca a adoptar un nou estàndard wifi que permet tenir velocitats més ràpides. Format per un ‘chipset’ Wifi 6+ i una CPU Gigahome amb dos nuclis d’1,2 GHz, pot aconseguir una amplada de banda més gran, velocitats més ràpides i menor consum d’energia. Promet velocitats de fins a 3.000 Mbps a través d’una banda de 2,4 GHz i una altra de 5 GHz.  És compatible amb la tecnologia OFDMA multiusuari per a connexions directes a una sèrie de dispositius que donen més estabilitat i millor flux de dades amb baixa latència. Té un preu d’uns 28 euros i estarà disponible a partir de juliol del 2020.

La marca també ha presentat la seva nova tele intel·ligent, model Vision Serie X1, que aporta una descodificació i visualització de 8K, tecnologia Motion Estimation Motion Compensation (MEMC) i quatre altaveus de 10W. Es tracta d’una smart TV amb capacitat per a oferir imatges realistes i una òptima qualitat d’àudio. Està equipada amb un assistent intel·ligent i es pot controlar des d’altres dispositius. Està disponible en dues mides (65 i 55 polzades), amb preus de 423 euros i 295 euros.  respectivament.

Noves sèries de producte

La companyia llança també els TWS Earbuds X1, auriculars sense fil amb una bateria de fins a 24 hores de durada. Tenen un preu d’uns 22 euros.

Es presenta així mateix l’aspirador intel·ligent Smart Vacuum, una eina equipada amb una potent tecnologia de succió i capacitat de fregada. Integra un motor de 350W i 100.000 rpm, compta amb una notable força d’aspiració i la seva bateria dura fins a 65 minuts. Incorpora un sistema de neteja per esterilització amb rajos ultraviolats per eliminar els bacteris de les diferents superfícies. Una cosa d’interès en els temps que corren.

Temes:

Gadgets +Digital