SETMANA DE REBAIXES

Més de la meitat dels espanyols compraran tecnologia durant el Black Friday

La intenció de compra d'aquest tipus de productes augmenta fins a un 53%, segons els resultats d'un estudi encarregat per Worten

Gairebé un 19% dels enquestats té previst adquirir un 'smartphone', producte estrella, durant aquests dies d'ofertes generalitzades

compras

En plena voràgine d’ofertes, els estudis fets apunten que són molts els espanyols que tenen previst adquirir aparells tecnològics, com un avanç dels regals de Nadal i Reis. En general, la majoria dels espanyols, un 53%, està esperant el Black Friday per aprofitar les ofertes que les marques posen a disposició del mercat.

Radiografia de les compres

Un recent estudi encarregat per Worten posa de manifest que durant aquesta setmana els espanyols fan compres tant per a si mateixos, un 33%, com per regalar de cara a Nadal, 46%. Específicament, un 21% declara que el Black Friday avança les compres de Nadal.

Aquesta tendència de l’auge de la tecnologia en el Black Friday es manté. Ja el 2018, un 48% dels espanyols van aprofitar per adquirir un producte tecnològic, com un ‘smartphone’, un ordinador, una tauleta, una TV o un producte per a jocs. Un 30% va adquirir articles de moda, seguit d’un 12% que van aprofitar per adquirir un electrodomèstic i un 10% que van comprar productes de cosmètica i perfumeria.

Tendències

Aquest any, en el cas dels productes tecnològics, la intenció de compra  puja un 56%, la qual cosa suposaria un augment de 8 punts respecte a les compres de l’any passat. Concretament, gairebé un 19% dels enquestats afirmen tenir previst comprar un telèfon mòbil, el producte estrella, mentre un 13% pretén adquirir un ordinador portàtil, xifres que superen a la intenció de compra d’aquests productes registrada el 2018.  

La moda serà la següent categoria triada pels compradors del Black Friday, amb un 25% de previsió de compra, seguit per perfums i cosmètics, amb un 10% i electrodomèstics amb un 9%.